#LÄBIKLAASI: Nike SB Dunk Low “Muslin” fotoseeria peaosas Mick Moon

8. juuli kella 21.00-ni on Ballzy Ülemiste poes avatud Nike SB Dunk Low “Muslin” ostuõiguse loosile registreerimine. Kets on Ballzy jaoks oluline ja tänu sellele avanes meil võimalus oma loovloomad aedikutest lahti päästa ning päevakangelase Eestisse saabumine korralikku fotoseeriaga pikslitesse salvestada. Ehkki maailmas nägi kets ilmavalgust mõni kuu tagasi, siis Eestis avaneb võimalus  “Muslin” endale krahmata alles nüüd. Hea uudis selle kõige juures on see, et tossu hinnaks on Air Jordan 1 x Dior hinnaklassiga võrreldes mõnusad 109 €.

 

Nike SB Dunk Low “Muslin” fotoseeria 
Creative ja foto: Felix Laasme / Stilist: Sonya-Christina Tomson / Modell: Mick Moon

 

#LÄBIKLAASI: Nike SB Dunk Low “Muslin” fotoseeria peaosas Mick Moon #LÄBIKLAASI: Nike SB Dunk Low “Muslin” fotoseeria peaosas Mick Moon #LÄBIKLAASI: Nike SB Dunk Low “Muslin” fotoseeria peaosas Mick Moon #LÄBIKLAASI: Nike SB Dunk Low “Muslin” fotoseeria peaosas Mick Moon #LÄBIKLAASI: Nike SB Dunk Low “Muslin” fotoseeria peaosas Mick Moon