Yasmyn ja Mick Moon esitlevad 9. juulil uusi albumeid

9. juulil Tallinnas, Von Krahlis toimuval kontserdil esitleb enda kuuendat stuudioalbumit „Life“ hip-hop artist Mick Moon. Samuti astub lavale muusiku õde, R&B printsess Yasmyn, kes esitab materjali hiljuti ilmunud lühialbumilt „Illusions“. Kontserdipiletid on saadaval Ticketeri piletikeskkonnas.

Sinencia Jasmine Kass, artistinimega Yasmyn ja Antonio Sebastian Kass, keda tuntakse lavalaudadel Mick Moonina, on muusikud, keda seob lisaks ühisele perenimele ka armastus helikunsti vastu. Õde ja vend, kes stuudioseinte vahel tihedalt koostööd teevad, esitavad neljapäeval vahetult pärast eriolukorra algust ilmunud helikandjaid „Illusions“ ja „Life“.

Muusikute sõnul erineb kontsertõhtu nende tavapärastest ülesastumistest ning seda ürpis erilistel põhjustel. Nimelt esineb Yasmyn neljapäeval esmakordselt koos live-bändiga, kuhu kuuluvad kitarrist Frederik Küüts, bassist Siim Avango ja Rainer Meinart trummidel. Mick Moon jääb truuks DJ-le, kes teda laval saadab, ent kasutab otse laval esmakordselt autotune’i. „See on nii minu kui ka arvatavasti Eesti jaoks uus nähtus, millega eksperimenteerimine vastab rahvusvaheliselt tipus olevate artistide kvaliteedile,“ räägib muusik.

Mick Mooni „Life“ sai salve Los Angelese päikese all. Kauamängival on ühtekokku 13 helirida, mis kulgevad mööda chill-trap’i ja hip-hop’i radu. „Erinevalt neljast varasemast albumist on pikalt valminud „Life“ mulle eriti selge ja iseendale rohkem äratuntav,” avaldab muusik helikandja tagamaid. Albumil teevad kaasa rida Eesti ja välismaa muusikuid – KKPalmy, Moeazy, Yasmyn, Austin Corini, Shannon K, INFANINE ja NATHI.

Yasmyni „Illusions“ on järg möödunud aastal ilmunud debüütalbumile „SlowFall,“ mis tõi lauljatarile nominatsiooni tänavustelt Eesti Muusikaauhindadelt Aasta Hip-Hop/Rap/R&B artisti kategoorias. Melanhoolsest sügisest ja hallist talvest inspireeritud lühialbum ilmus märtsi teises pooles. Yasmyni sõnul oli helikandja esitluskontserdi edasilükkamine alguses pettumust valmistav, sest värske EP on läbimõeldum kui esimene album ja teadlikult kontseptuaalselt kirjutatud. „Nüüd olen ma selle üle väga tänulik, sest sain bändi kokku panna, hästi palju proovi teha ning oma esitlust viimistleda ja ette valmistada,” tõdeb lauljatar tänulikult.

Yasmyn ja Mick Moon esitlevad enda albumeid „Illusions“ ja „Life“ neljapäeval, 9. juulil Tallinnas, Von Krahlis (Rataskaevu 10). Muusikud lubavad, et õhtult, mis saab alguse kell 21, on oodata palju energiat, tantsimist, emotsioone ja rõõmu. Piletid alates hinnaga 13 € on saadaval Ticketeri piletikeskkonnas ja kohapeal. Lisainfo leiab Facebookist.

Kontserdid toimuvad vastavalt Vabariigi Valitsuse poolt sätestatud nõuetele. Korraldajad panevad südamele, et kui oled haige, siis palun püsi kodus.

 

 

Täpsem info ürituse Facebooki lehel.