Maison Château Rouge x Air Jordan 1 Mid

Prantsusmaa moebrändi Maison Château Rouge disainitud Air Jordan 1 Mid “Fearless Ones” kollektsioonist on ilmselt üks haruldasemaid tosse, millega kodumaised ketsipoed sellel aastal kokku on puutunud ja võibolla ka puutuvad. Loomulikult peame kõrvale jätma suure anomaalia nimega Travis Scott X Air Jordan 1 High OG, mis jõudis Eestisse kõigi jaoks (ka edasimüüjatele) natuke ootamatult.

MCR X Air Jordan 1 Mid ilmus maailmas juba eelmise aasta lõpus ja jõudis nüüd limiteeritud kogustes ka meieni. Järelturul on tossu hinnad magusad, kõikudes kenasti 500 dollari ümbruses. See on eriti märkimisväärne, kuna tegemist ei ole tavapärase kõrge vaid selle mitte-nii-väga-armastatud Mid versiooniga AJ 1 siluetist.

Kets ise on tõeline detailide hunnik. Nüanssidesse on peidetud palju lugusid. Helesinise, kollase ja pruuni kasutamine on moedisaineri ning Maison Château Rouge asutaja Youssouf Fofana selgituste kohaselt segu mitmest tema jaoks olulisest asjast. Helesinine pärineb Air Jordan 1 Retro High OG “UNC” pealt, kollane MCR-i brändile iseloomuulik värv ning pruunikas-punakas on austusavaldus Aafrika käsitööle. Lisaks värvidele on palju avastamisrõõmu ka tekstuurides, kuhu on kokku segatud mitmeid kultuure sarnaselt Maison Château Rouge linnaosale Pariisis.

Maison Château Rouge x Air Jordan 1 Mid hinnaks on 139-149€. Toss on ostuõiguste loosidega saadaval nii Ballzys kui ka Nike esinduskaupluses Ülemiste keskuses. Täpsema info ketside ostmiseks leiad Instagramist.

 

Maison Château Rouge x Air Jordan 1 Mid
Maison Château Rouge x Air Jordan 1 Mid Maison Château Rouge x Air Jordan 1 Mid Maison Château Rouge x Air Jordan 1 Mid Maison Château Rouge x Air Jordan 1 Mid Maison Château Rouge x Air Jordan 1 Mid Maison Château Rouge x Air Jordan 1 Mid Maison Château Rouge x Air Jordan 1 Mid Maison Château Rouge x Air Jordan 1 Mid Maison Château Rouge x Air Jordan 1 Mid