Ingmar Gailit avaldas inimsuhetest rääkiva singli “Kõik on hästi”

Kodumaine räppar Ingmar Gailit astub sügisele vastu tuliuue singliga “Kõik on hästi”, mille leiab tema järgmisel aastal ilmuvalt albumilt.

Ingmar Gailiti kevadel ilmunud “Teel” ja suve keskel järgnenud “Mustmiljon” said järje kolmanda singliga, mis kannab nime “Kõik on hästi”. Loos teeb taaskord kaasa Hannele Uutsalu ning lugu pärineb 2021 aastal ilmuvalt albumilt “Süda pärast viit”.

“Lugu räägib igapäevastest inimsuhetest meie ümber ja samas ka dialoogist meie enda sees selles pidevas liikumises nimega elu. Sisemise kasvamise ja arengu täheldamist ennast kõrvalt vaadates,” kommenteerib Ingmar Gailit värsket rada.

 

 

Lugu saadavad tabavad sõnad: “Tunnetan, et elame kõverpeeglite ajastul, kus inimesed mõtlevad ühte, räägivad teist, käituvad kolmandat pidi ja tunnevad üldse neljandat moodi.”

Räppar innustab inimesi jälgima, kellele on ennast üldse võimalik usaldada. “Üldiselt soovitan inimestel lähtuda kõhutundest, sest see peab paika!”

Loo “Kõik on hästi” muusika autor on Noden, teksti ja viisi autoriks Ingmar Gailit. Salvestuse ja masteri eest lähevad tänud STUT Management Stuudiole ja Peeter Salmelale. Kuula lugu näiteks Spotifyst või Soundcloudist

Täägid: