Ketsiportree 1 – Air Max Jewell ja loovagentuuri juht Helen Roonet

Hooligan Hamleti ketsiportree hüppab pea ees sisse päris inimeste päris ketsilugudesse. Sneakerculture on rohkem kui korvpall, kättesaamatud limiteeritud mudelid, haip, noored resellerid internetis kasumit teenimas ja ebareaalseid standardeid loovad esindusnäod Instagramis. Tossudega käivad kaasas väga erinevate inimeste ülimalt isiklikud hetked ning mälestused. Tihti on kõige tavalisemate ketside kohta rääkida kõige erakordsem lugu.

Esimese ketsiportree peategelaseks on loovagentuuri Imagine\TBWA üks omanik ja tegevjuht Helen Roonet. Loomulikult on stiilsel kahe lapse emal kodus suur kapitäis kontsadega kingi, mille peal seistes saaks Radissoni katuselt tolmu pühkida. Lisaks sellele on Helen silma jäänud ka suure tossukandjana. Teda võib näha uhkemate moebrändide tossudes, aga ka New Balance’ites või erinevates Air Maxides. Palusime pildistamisele oma lemmiktossud jalga panna ja tundub, et selle tiitli võttis endaga Air Max Jewel.

 

rotermann helen roonet

 

Mis on sinu lemmiktossud?

Mul ei ole tegelikult ühte lemmikut. Meeldivad tossud, millel pole liiga suurelt ja nähtavalt bränd peal. Minu väikeses kollektsioonis on valikut brändidelt nagu Nike, adidas, New Balance, Veja ja erinevatelt moebrändidelt, kelle põhifookus ei ole üldse tossude tootmine.

 

Mis värk nende Air Max Jewell’tega on?

Need lahedad isendid, mis mul täna jalas on Nike Air Max Jewell LX Tan. Minuni jõudsid selliselt, et otsisin hõbedasi tosse, aga sõbranna viskas valikuna “õhku” need ja läinud ma olin. Nende tossudega on see värk, et ma ei ole kunagi varem loomamustri kandja olnud, aga siit sai alguse minu flirt loomamustritega. Hiljem on lisandunud ka pöörasemaid loomi minu jalanõude riiulile.

 

air max jewell

 

Miks tossud?

See on mu iga hommikune küsimus, et kas (jälle) tossud või kingad. Vastus – mugavus. Samas mulle ikka väga meeldib kontsa ka jalga panna ja tunda ennast väga naiselikult, aga viimasel ajal järjest rohkem jääb toss peale.

 

Mille järgi hommikul otsustad, mis toss jalga läheb?

Esmalt valin välja riided ja selle järgi sobitan jalanõud. Vahest harva ja tavaliselt uute tossude lisandumisel käib muidugi kogu garderoobi valik teistpidi alustades hoopis tossudest.

 

Kust sa peamiselt oma tossud hangid?

Peamiselt otse maaletoojatelt või siis mõnest e-poest. Üldiselt on mul hästi selge visioon, milliseid mul täpselt vaja on ja siis asun uurima, kust ma need võimalikult kiirelt endani saaks organiseerida.

 

Mida tossud inimese kohta räägivad?

Ma arvan, et päris palju. Kui julge ja silmapaistev soovitakse olla ja minu jaoks ka, kas inimene on  nö “Monk” ehk siis, mis seisukorras tossud on. Olgu öeldud, et eelistan tugevalt “Monke”.

 

ketsiportree Ketsiportree 1 – Air Max Jewell ja loovagentuuri juht Helen Roonet Ketsiportree 1 – Air Max Jewell ja loovagentuuri juht Helen Roonet

 

Kui sinu tutvuringkonnas on mõni teine Helen Roonet või sa tead lihtsalt kedagi, kes on oma igapäevastes tegemistes tossukandja, kes on nõus oma lemmiktossust rääkima ja ei karda kaamerat, siis anna temast meile märku kirjutades kiri e-posti aadressile rainer@hooliganhamlet.com.