DEW8 ja ISAND LILLA duo kogumiklint “RÄPITSAAR”

Ilmunud on 45EKMCd ehk DEW8 ja ISAND LILLA duo kogumiklint “RÄPITSAAR”, mida saab digitaalselt soetada DEW8 Bandcampi lehelt. Kogumikuga koos kukkus ka sürreaalne muusikavideod lugudele “SÜRREAAL” ja “RÄPITSAAR”.

“RÄPITSAAR” on pablolik eepos super-gonzolikust minekust läbi ebameeldiva kosmose ja selle kanga. Tagaistmel istub magalarajooni kohalik siidikinnas DEW8, kelle sõrmeviiped toovad kaasa kataklüsmilisi juhtumisi. Hip-hop värske kruustangi vahel.

 

 

Plaat on valminud kolme aasta lõikes tehtud tekstidest ning hilisema ja värske biidikuue sai ümber alles paar kuud tagasi. 45EKMCd aka. “neljakümneviiesekundimcd” põimib endas sürrealistliku ja akadeemilise sisu, mida saadavad 70-date vinüüli chopid. Plaadil teeb kaasa karl Kivastik ja DEW8. Masterdas Martin Kikas Ö Stuudiost. Väljaandjaks Dieu Huit Records. Helipildi päästis ja analoogistas Martin Kikas (Ö Stuudio).