GUILD andis välja tuliuue teksakollektsiooni

Kodumaine rõivabränd GUILD, mis tuntud oma karakteristlike kollektsioonide, kübarate ja julgete käikude poolest, andis äsja välja uue imagoseeria. Põhirõhk on seejuures teksapükstel, ent pilke püüavad ka lummavad teksakorsetid ning maskuliinsed teksatagid.

“Praegu ei ole aeg enneolematuteks moeröögatusteks. Praegu on lihtsuse aeg. Aeg panustada kvaliteeti ning asjadesse, mis peaksid vastu. Rõivastesse, mida läheb päriselt vaja. Just seetõttu otsustasime pöörduda tagasi nö juurte juurde, mis meie brändi jaoks on teksapüksid. Materjaliks valisime seekord Egiptuse puuvilla, mida on aastasadu peetud maailma kvaliteetseimaks puuvillaks. Siidine ent vastupidav tänu oma erakordselt pikale kiule, on meie Niiluse kallastel kootud puuvill ka BCI (Better Cotton Initiative) sertifikaadiga, mis seisab jätkusuutliku ning eetilise tootmise eest,” tutvustab teksakollektsiooni tagamaid üks GUILDi loojaid, Joan Hint.

 

GUILD denim

 

“Valikus on indigosinised ja mustad kõrge värvliga nn skinny jeans’id naistele ning klassikalised slim fit teksapüksid meestele – teksad, mis ei ole ei liiga kitsad ega liiga laiad, meie absoluutsed best-sellerid! Lisaks sirge lõikega teksatagid, oversized teksasärgid ning keha embavad korsetid daamidele,” räägib kollektsioonist GUILDi teine autor, Sten Karik.

Värvilise fotoseeria jäädvustas Felix Laasme ning analoogkaameraga pildistas Prantsuse juurtega fotograaf Arnaud Lafeuillade, kes varasemalt on koostööd teinud ka nt sellise suurnimega nagu Givenchy. Modellide valikul lähtuti mitmekesisusest – pildile püüti kodu- ja välismaiseid kaunitare ja tegelasi väga erinevate taustade, rahvuste, nahatooni, püksinumbri ja vanusega. Kõiki neid ühendab üks – armastus Eesti vastu.

 

 

“Me tõesti loodame, et tuleb päev, mil me kõik saame viimaks ometi üle eelarvamustest ning hakkame tõeliselt inimesi märkama – ja mitte pelgalt oma hinnanguid, vaid seda, kes on inimesed nende hinnangute taga. Meil kõigil on lugu, mis väärt jagamist ja kuulamist. Teise inimese aktsepteerimine õpetab meid varem või hiljem armastama ka iseennast,” võtab Joan pildiseeria olemuse kokku.

Kollektsiooniga saab tutvuda nii GUILDi veebipoes kui ka esinduspoes aadressil Lai 36. “Kindlasti soovitame liituda ka meie liikmesklubi ehk Guild Members Club’iga – me ei usu tavapärastesse ühekordsetesse kupongidesse, me usume eluaegsesse sõprusesse ning nõnda oleme otsustanud, et kõik GUILDiga liitunud saavad nii veebis kui ka pärispoes eluaegse -10% soodustuse. Rääkimata sellest, et liikmed kuulevad alati esimesena ka uutest toodetest, üritustest ning personaalsetest välk-aledest.”

 

GUILD estonian design denim GUILD andis välja tuliuue teksakollektsiooniGUILD denim for everybodyGUILD andis välja tuliuue teksakollektsiooniGUILD andis välja tuliuue teksakollektsiooniGUILD andis välja tuliuue teksakollektsiooniGUILD teksa capsule
GUILD andis välja tuliuue teksakollektsiooniGUILD andis välja tuliuue teksakollektsiooni

 

GUILD veebipood