Märgi kalendrisse: Air Jordan retro Eesti reliisid detsember 2020

Foto: selectabisso

Detsember tuleb Air Jordan retro tossude huvilistele enneolematult kuum. Aasta esimene pool oli ju tegelikult samasugune. Artikli pealkiri viitab küll sellele, et midagi tuleks justkui kalendrisse märkida, aga reaalsus on see, et ära tuleb märkida kogu detsembrikuu. Suurem osa reliisidest saavad olema üllatus-kukkumised, sest ajad maailmas on keerulised ja kauba transportimine kaugesse Ida-Euroopa nurka arusaadavalt häiritud. Päeva täpsusega kauba saabumist ennustada on võimatu, nii et jääb üle ainult õnne tänada, et need tossud üldse siia jõavad. Hoia piip ja prillid, sest need on Air Jordan retro Eesti reliisid detsember 2020.

 

Air Jordan 4 Retro “Fire Red”
01.12.2020

Saadaval Ballzy Ülemiste poes. Sotsiaalmeediast võib välja lugeda, et pole vaja isegi loosis osaleda. Võta raha kaasa ja lenda peale. Air Jordan 4 siluett on sellel aastal Jordan Brandilt korralikult armastust saanud. “Fire Red” värvigamma on selle tossu üks kolmest algupärasest värvist aastast 1989 ja tänu sellele ka üks legendaarsemaid. Sobib siluti edukat aastat lõpetama väga hästi. Nike väitel esimest korda 31 aasta jooksul on toss tagasi oma algupärases vormis, nii et Janet Jackson’i ’89 aasta hitt “Miss You Much” peale ja Ülemiste poole.

ballzy jordan 4 fire red sportland

 

WMNS Air Jordan 1 Retro High OG “Satin Snake Chicago” 
Detsembri esimene nädal

Saadaval Nike esinduskaupluses Ülemistel. Suvel ilmunud eksklusiivselt naistele mõeldud toss jõuab lõpuks ka siia. Tossul on see kõige-kõige õigem Chicago värv uues kuues. Kvaliteetne üldmulje ja luksuslik maomuster tossu kannaosal teevad sellest maiuspala, millest on raske mööda vaadata. Lisaks on see ju see õige kõrge Jordan 1, mitte see madal või mid versioon.

Märgi kalendrisse: Air Jordan retro Eesti reliisid detsember 2020

 

Air Jordan 4 Retro “Deep Ocean”
Detsembri algus

Nike esinduskauplusesse Ülemistes kukub veel üks üsna krõbe Air Jordan 4. Tegemist on üsna omapärase isendiga. Materjalide kasutuses on käiku lükatud väga tehnilised nõksud, mis annavad ketsile käsitöise võnke ning, mida oskab ilmselt rohkem hinnata natukene sügavamalt ketsimaailmaga kursis tossukandja. Süütule silmale on tegemist ühe väga ekstravagantse tossuga. Isegi ühe paari sees erinevad tossud üksteisest, mis siis veel tänaval teiste jalatsitega võrreldes rääkida. Kui mõtlete, kust sellised materjalid ja mustrid oma inspiratsoooni saanud on, siis guugeldage “Visvim Kerchief Kofu”.

air jordan retro nike eesti ballzy

 

Air Jordan 1 High OG “Bio Hack”
Detsembri keskpaik

Nike esinduskaupluse üllatused ei ole veel läbi ja lähinädalatel on poodi kukkumas üks kõneainet pakkunumaid tosse käesoleva aasta sügisest. Maailmas ilmus “Bio Hack” septembri alguses. Eestisse jõuab toss väikese hilinemisega. Arvamused tossu suhtes on vastakad, mis tähendab, et külmaks ta inimesi ei jäta. Järelturu hindu vaadates võib eeldada, et tossu tehti üsna suurtes kogustes. Kokkuvõttes on selle õrnalt UNDEFEATED Nike Dunk High NL 2005. aasta koostöötossust inspiratsiooni ammutanud jalatsi osas õige lõplik kohtuotsus langetada enda jalas.

air jordan 1 bio hack eesti

 

Air Jordan 11 “25th Anniversary”
Detsembri keskpaik

Ja veel üks legend on maandumas Nike esinduskaupluse lettidele. Oma 25. juubelit tähistav Air Jordan 11 siluett lõpetab selle segase aasta klassikalise noodiga. See sama toss ilmus esimest korda 1995. aastal ja muutis ketsinduse ajalugu jäädavalt. On saanud juba traditsiooniks, et pühadeks tuuakse tagasi mõni Air Jordan 11. Seekord siis tähistame juubelit selle klassikalise must-valge ketsiga, mis kukub Eestis nii meeste kui naiste suuruses. Ideaalne aeg jõuluvanale vihjeid teha.

nike eesti ballzy sportland rademar