VLND Burger esitleb: tasuta YASMYN Live ja TIKS DJ-d Põhjala tehases

Paar nädalat tagasi teise albumi üllitanud YASMYN kutsub kõiki sel kolmapäeval, 16. juunil kell 17:00 Põhjala tehasesse (Marati 5, Tallinn), kus annab VLND Burgeri korraldatud hängelungil tänavuse esimese kontserdi. Ja mis kõige olulisem – kontsert on publikule tasuta.

Pikka aega oleme unistanud, et saaks välja, saaks sõpradega kokku, saaks tiksuda. Suvehooaeg on alanud põnevalt ja loodetavasti kütab kontserte ja festareid suvi läbi, sest ega ei tea, millal peab taas Zoom‘is sõpradega lauamänguõhtuid korraldama ja mõnusalt kehva interneti ühenduse arvelt ise välja mõtlema, mis sõnad need seal scrabble‘s ikka lauale pandi. Igatahes on meil hea meel, et juba täna toimub Põhjala tehases YASMYN’i live, saatjaks spetsiaalselt valminud burger. Mida veel võiks tahta?

„Mul on selline tunne, et läheksin justkui esimest korda elus lavale,“ kirjeldab YASMYN kolmapäevale eelnevaid emotsioone. Tegemist saab olema täieliku live-elamusega, sest kell 19.00 algaval kontserdil kõlavad lood nii YASMYN-i varasemast loomingust kui ka uued palad värskelt albumilt ning lavale astutakse koos Kapaga, Siim Avangoga basskitarril ning Rainer Meinartiga trummidel. Pärast live’i hoolitsevad meeleolu eest TIKS-u DJ’d.

 

 

Lisaks muusikale on Põhjala tehases pakutav kava väga omanäoline, sest VLND Burger pakub ka spetsiaalselt koostöös YASMYN-iga välja töötatud koostööburgerit, mis kannab nime „Bad Habits“ ning mille koostisosad püsivad saladusena sündmuse toimumispäevani.

Hakka vaikselt soojendama ja kuula YASMYN’i äsja välja antud albumit all pool, tule naudi tasuta head muusikat ning muidugi, võta sõbrad ka kaasa!

 

 

Päisefoto autor: Marii Kiisk

Täpsem info sündmuse Facebooki lehel.
YASMYN Instagramis ja VLND Burger Instagramis.