Loosime välja paari Travis Scott x Air Jordan 6 tosse

See on Hooligan Hamleti suurim loosimine ever, nii et listen up! Hamlet ja Nike esinduskauplused kingivad ühele õnnelikule selle aasta ühe olulisema tossu, milleks on Travis Scott x Air Jordan 6 “British Khaki”. See on muidugi lit ja kindlasti 2021. aasta üks õnnestunumaid reliise ning meil on hea meel see nõutud paar ühele Hamleti jälgijale kinkida.

Travis Scott loodetavasti siin lehel pikka tutvustamist ei vaja. Selle sajandi üks olulisemaid räppareid on Jordan Brandiga koos loonud mõned selle asjandi olulisemad tossud ning selles nimekirjas figureerib ka kõnealune Jordan 6. Esimest korda said kaks giganti selle silueti peal kokku 2019. aastal. Sellel aastal ilmunud “British Khaki” mudel on järg rohelisele “Olive” versioonile. Sarnaselt sellele on ka uus mudel mõnusa army võnkega, kõige silmatorkavamaks detailiks pisikesed küljetaskud, millele seekord on lisatud lukud. Lisaks ülbitseb kannal ja paelte lukul tuttav Travis Scotti pundi Cactus Jack bränding. Infrared aktsent tossul on väike austusavaldus originaal “Infrared” Air Jordan 6-ele. Kets on ägedatest detailidest pungil ja poole aasta kokkuvõttes oli “British Khaki” juba paljude tähtsate tossumeeste jaoks aasta parimate tossude nimekirjas kõrgetel kohtadel.

Selleks, et need Travis Scott X Air Jordan 6 tossud endale võita mine kohe meie Instagrami kontole ja vii ennast tingimustega kurssi.

 

travis scott air jordan 6travis scott air jordan 6nike eestiballzy sportland rademar