Ain Nufin ja Skidoo uus singel “Turmtuli” tulevaselt ühisalbumilt “Psühhonaut”

Ain Nufin on tagasi uue sinkuga “Turmtuli”. 2020. oma sooloalbumi “Multivärss” (throwback hamleti artiklile) välja andnud räppar on seekord käed ühendanud biidimeister Skidoo’ga, kellega koos on valmimas ühisalbum “Psühhonaut”. Loos räpsivad kaasa riimipildurid (ja neid riime jagub) Kulgur ja Krick. Albumi instrumentaalide loomisel on produtsent Skidoo sämpeldanud psühhedeelset rokki, millest tuleneb ka projekti nimi “Psühhonaut”.

Foto: Marilyn Rumberg

 

 

Ain: “Turmtuli on esimene sinku produtsent Skidoo ja minu ühisprojektist, mille nimeks sai ristitud “Psühhonaut”. Tegemist on lühikese EP formaadis kontseptsioon projektiga, mille taustades on sämpeldatud mulle hingelähedast žanri, psühhedeelset rokki – sellest ka projekti nimi. Turmtuli on plaadil teksti poolest kõige standartsem räpikas, aga ülejäänud palad on sürrealistlikumad, segasemad ja inspireeritud loodusest ning psühhoaktiivsetest kogemustest.”

Ain Nufin andis välja muusikavideo loole “Lilla udu”

Erinevustest kahe projekti vahel – “Multivärss oli valik viie aasta jooksul kirjutatud lugudest, ehk vürtsitatud läbilõige sellest, mida selle eluperioodi jooksul kogesin. Psühhonaut seevastu on nullist alates tehtud konkreetse kontseptsiooniga ja moodustab ühtlasema terviku nii kõlaliselt kui ka teemade poolest. Eelmine plaat ilmus umbes aasta tagasi (ai kui kiirelt aeg lendab) ja kui see valmis sai, siis väga pikalt hinge ei tõmmanud, sest panime Skidooga tegelikult üsna kiirelt järgmise projekti visiooni paika ja uus plaat ilmub tuleval aastal.”

Meie hooliganis jääme ootama värsket projekti. Seni nautige turmtuld ja hoidke end kursis Ain Nufini ja Sahver Records tegemistega. Ja nagu mehed ise loos ütlevad – tavai, anna gaasi Maire!

Ain Nufin – Instagramis ja Facebookis

Sahver Records – Instagramis ja Facebookis