Autoprojekt: 911 Hamlet võitis loovusfestivalil Kuldmuna kaks auhinda

Eesti kõige olulisem loovusfestival Kuldmuna on värskelt kodumaa loovaimatele ning andekaimatele kätte jaganud uhked auhinnad möödunud aastal tehtud tööde eest. Saame rõõmuga teatada, et ka Hooligan Hamlet võitis sellel aastal kaks muna. Nimelt pärjati meie sotsiaalmeedia projekti Autoprojekt: 911 Hamlet kuldse munaga PR – Brändi kommunikatsioon sotsiaalmeedias kategoorias ja hõbedase munaga PR – Influencer marketing kategoorias. Täname omalt poolt kogu Porsche Center Tallinna punti, kes ideed ära kuulasid ning meid usaldasid. Ja loomulikult kõik selle ellu viia aitasid.

 

 

911 Hamleti sisu on tegelikult lihtsamast lihtsam – ostsime vana auto, tegime korda, kujundasime ära ning kajastasime kogu teekonda YouTube’is, Instagramis, Tiktokis ja Facebooki gruppides. Sõnumiks autoentusiastidele on see, et ka klassikuid saab ehitada koostöös ametliku esindusega, ei pea luurama mööda nurgataguseid eesmärgiga leida see kõige “õigem” garaaž. Porsche Center Tallinn nimetati alles hiljuti ainsaks ametlikuks Porsche Classic Partneriks kogu regioonis, mis ei ole mingi niisama sõnakõlks. See on brändi ametlik garantii, et sinu autoga tegelevad kirglikud professionaalid ning fakt, et Eestile kõige lähem Classic Partner asub Ungaris ütleb kõik, mis selle uudise kohta öelda on vaja.

Projekti suurem pilt on aga see, et vanade autode heas korras hoidmine koos professionaalide abiga on täna kõige keskkonnasõbralikum viis olla autoentusiast. Juba toodetud autode tervise eest hoolitsemine, et nendele kulunud resurss leiaks maksimaalset kasutust. Just seda sõnumit üritab Autoprojekt: 911 Hamlet inimesteni viia.

Hooligan Hamlet tõi Eesti Disainiauhinnad 2018 konkursilt koju oma esimesed disainiauhinnad

Veelkord aitäh Kuldmuna züriile, imelisele kliendile Porsche Center Tallinn ja kõigile, kes aitasid projekti ellu viia – Inbank Eesti, Nike esinduskauplused, Photopoint, SP Studio, PRO-POLISH ja kõik teised! Elame veel!

 

911 Hamlet YouTube’is
911 Hamlet Tiktokis
911 Hamlet Instagramis

 

kuldmuna 911 hamlet porsche eesti porsche center tallinn hoologan hamlet metsakutsu Autoprojekt: 911 Hamlet võitis loovusfestivalil Kuldmuna kaks auhinda kuldmuna 911 hamlet porsche eesti porsche center tallinn hoologan hamlet metsakutsu Autoprojekt: 911 Hamlet võitis loovusfestivalil Kuldmuna kaks auhinda