Manipulated Mindz ja Bad Art “Ma võin sulle rääkida” muusikavideo

Iga-aastane Maarjamaa parimate poegade mõõduvõtt Eesti Hiphop Festival hakkab lähenema, mis tähendab ainult üht – hunnikut uut kodumaist räppi. Manipulated Mindz on kohalikus räpimängus kanda kinnitanud nimi ja nende kvaliteedis ei pea kunagi pettuma. Seekord on kaasa haaratud teine vähemalt sama kõva nimi Bad Art ja valmis on meisterdatud täesti tutikas vanakooli bänger “Ma võin sulle rääkida” träkk koos autentse visuaaliga nagu MM-i pundil ikka kombeks.

Loo mõnusalt gruuviva tausta on teinud nagu ikka Otto Suits, kes viimastes Mindzi lugudes aina tihemini ka ise spittima on hakanud. Kompott on täpselt nii real nagu sa arvad, et see võiks olla. Bad Arti käre vokaal seob teose mõnusaks ajastutruuks tervikuks ja kuulajatel jääb üle ainult kaasa õõtsuda. Kui ma peaksin välja tooma ühe miinuse, siis pahalasest Arturit oleks tahtnud loos kuulda natukene rohkem. “Ma võin sulle rääkida” video filmis Taaniel Malleus ja monteeris Otto Suits ise.

 

 

Hardkoori poole pealt: Manipulated Mindz andis koos videosingliga välja uue albumi