Off-White x Nike Air Terra Forma – varalahknud Virgil Abloh esimene originaaldisain koostöös Nikega

Nike on postuumselt peale Virgil Abloh lahkumist eelmisel aastal välja andnud mitmeid Virgili disainitud jalatseid. See oli kõikide eelduste kohaselt Virgili soov. Kunst peab edasi elama ja jõudma nii paljudeni kui võimalik. Oleme näinud selle viljaka koostöö raames ilmselt ketsinduse meeldejäävamaid reliise nii Air Jordanite, Air Force’de kui Air Maxide peal. Nüüd on ilmumas esimene täiesti uus mudel, mis algusest lõpuni Virgili ja Nike disainerite välja töötatud – Off-White x Nike Air Terra Forma.

Talvisteks ilmastikuoludeks sobiv Air Terra on esilagse info kohaselt ilmumas kahes erinevas värvigammas ehkki juba on lekkinud pilte ka teistest toonidest. Ketsi disainikeel jätkab Virgile omaks saanud prototüüplikus võtmes. Ma pole kindel, kas see on üldse mingi eestikeelne sõna, aga saate aru küll, mida ma mõtlen. Tossul on kasutatud selliseid võtteid nagu tegemist oleks käsitööna valminud tootmiseelse mudeliga – Nike logod on tossule toorelt peale õmmeldud ja kasutuses on ka muud Virgili signatuurtehnikad. Üldiselt neutraalsetes toonides tosse katavad aktsentvärvid ja detailid, mis annavad Terra Formale väga maksimalistlikku olemuse.

Preagu kättesaadava info kohaselt tuleb toss müügile detsembri alguses ja seda juba tuttavaks saanud ülimalt eksklusiivsel viisil. Seekord saab tossu esimest korda näha Miami Art Week’i raames. Mis jalatsi hind saab olema ja kas see saab ka üldisemalt kättesaadavamaks? Seda näitab aeg. Seniks aga nautige ametlikke fotosid (via SneakerNews).

 

Off-White x Nike Air Terra Forma - varalahknud Virgil Abloh esimene originaaldisain koostöös Nikega

Off-White x Nike Air Terra Forma - varalahknud Virgil Abloh esimene originaaldisain koostöös Nikega

Off-White x Nike Air Terra Forma - varalahknud Virgil Abloh esimene originaaldisain koostöös Nikega

Off-White x Nike Air Terra Forma - varalahknud Virgil Abloh esimene originaaldisain koostöös Nikega Off-White x Nike Air Terra Forma - varalahknud Virgil Abloh esimene originaaldisain koostöös Nikega Off-White x Nike Air Terra Forma - varalahknud Virgil Abloh esimene originaaldisain koostöös Nikega Off-White x Nike Air Terra Forma - varalahknud Virgil Abloh esimene originaaldisain koostöös Nikega Off-White x Nike Air Terra Forma - varalahknud Virgil Abloh esimene originaaldisain koostöös Nikega Off-White x Nike Air Terra Forma - varalahknud Virgil Abloh esimene originaaldisain koostöös Nikega Off-White x Nike Air Terra Forma - varalahknud Virgil Abloh esimene originaaldisain koostöös Nikega Off-White x Nike Air Terra Forma - varalahknud Virgil Abloh esimene originaaldisain koostöös Nikega Off-White x Nike Air Terra Forma - varalahknud Virgil Abloh esimene originaaldisain koostöös Nikega Off-White x Nike Air Terra Forma - varalahknud Virgil Abloh esimene originaaldisain koostöös Nikega Off-White x Nike Air Terra Forma - varalahknud Virgil Abloh esimene originaaldisain koostöös Nikega Off-White x Nike Air Terra Forma - varalahknud Virgil Abloh esimene originaaldisain koostöös Nikega Off-White x Nike Air Terra Forma - varalahknud Virgil Abloh esimene originaaldisain koostöös Nikega Off-White x Nike Air Terra Forma - varalahknud Virgil Abloh esimene originaaldisain koostöös Nikega Off-White x Nike Air Terra Forma - varalahknud Virgil Abloh esimene originaaldisain koostöös Nikega