Ilmus manna uus singel “! COULD B”

Eesti alternatiiv-popi kuninganna manna andis välja uue singli ! COULD B”. Singel järgneb kevadel ilmunud loole „Grieve“ ja juhatab sisse järgmist, väljakutsuvamat ja süngemat peatükki manna artistikarjääris. Loo produtsendiks on laulja noor ja andekas püsiprodutsent Markus Palo, kelle särisevad süntesaatorid saadavad tema jumalikku saatanlikkust, mis koos kuulajat võluvad ja endaga kaasa kutsuvad, andes samal ajal põhjust ettevaatlikkuseks.

 

 

Üha enam elektroonika- ja bassirohkesse sügavusse liikuva artisti jaoks on uus singel eelmäng saabuvale. „manna areneb ikka edasi ja suuremaks. On oodata väga huvitavaid esinemisi ja muidugi väga häid laule ka,“ kommenteerib laulja ise. Uue loo B-poolel on kaasas ka Rene Kösteri remix. Laulja leiab, et Kösteri remix tuli nii cool, et seda ei saanud tähelepanuta jätta. „Perfektne segu süngusest ja tantsust. Rene Köster on kindlalt üks mu lemmikumaid Eesti artiste.“

 

 

Täägid: