Jõulune toss Cactus Plant Flea Market x Nike Flea 1 “Overgrown Forest Green”

Ehkki sellel aastal on minu arvates ilmunud varasemast rohkem ebamõistlikku jalatsidisaini, siis kindlasti üks obskuursemaid on see Nike ja Cactus Plant Flea Market koostöös valminud Flea 1 toss. Ehkki brändid vist otseselt seda inspiratsioonina maininud ei ole, saadab tossu selgelt jõulueelse reliisi ja rohelise karvastiku tõttu väike Grinch’i noot.

CPFM X Nike Flea 1 ilmus ametlikult nädalake tagasi ja mõndades veebipoodides veel ostuõiguse loosid käivad. Tossu hinnaks 190€, kui kellelegi peaks olema soov toss endale jõuluajaks soetada. Tossuga tuleb kaasa ka peidetud pisikene lukuga tasku keele sees, kus ametliku info kohaselt saab sularaha peita. Juhuks kui mõni majataim su nime kutsub. Loomulikult on internet juba täis videosid ja pilte, kuidas inimesed tossu habemeajamismasinaga “raseerivad”. Kahjuks toss lühikese karvaga parem välja ei näe. Minu arvates. Aga otsustage ise.

 

Jõulune toss Cactus Plant Flea Market x Nike Flea 1 "Overgrown Forest Green" Jõulune toss Cactus Plant Flea Market x Nike Flea 1 "Overgrown Forest Green" Jõulune toss Cactus Plant Flea Market x Nike Flea 1 "Overgrown Forest Green"