A-Rühm andis välja uue singli “Apokalüpto” ja kuulutas välja sügisel ilmuva albumi

A-Rühm, kuhu kuuluvad Genka, Cool D, Kozy ja DJ Critikal on eesti räpi supergrupp, kes tegutsenud juba veerand sajandit. Nende täna ilmunud lugu “Apokalüpto” pärineb sügisel ilmuvalt uuelt albumilt. Plaat saab olema – pea kakskümmend aastat küpsemisaega võtnud – järg bändi 2006. aastal ilmunud viimasele albumile “Leegion”.

Uue singli temaatikaga mõtestatakse kognitiivset dissonantsi maailmalõpu lävel: “Antud lugu inspireeris minu puhul meeleline segadus ja kognitiivne dissonants, mis meeli halvab. Kerglased ja kohati jaburad tegevused miksitud õudust tekitavate reaalkaadritega sõjast ja õõvastavatest sündmustest tekitavad küsimuse, et kas me olemegi tunnistajateks maailma lõpu algusele?!” kommenteeris Cool D.

Kozy lisas: “Loo idee tekkis iseenesest. Meil käib päris hea prassimine, mis ei arvesta homsega ehk päris korralik pidu enne maailmalõppu. Vist peaks midagi targemat tegema, kui halama elektrihindade üle ja siis kütma fossiilidega asja katastroofile palju lähemale. Aga alati on ka teine võimalus – andke kuuma ja homme vaatame või … sureme.”

“Maailm lõppes juba 2012 nagu maiad ennustasid. Aga iga lõpp on millegi uue algus: oleme hetkel uue maailma sünni juures ja nagu iga sünnitus, on see raske. Ja nüüd on meie teha, kuidas see protsess läheb,” rääkis Genka.

A-Rühm Instagramis @aryhmofficial

Täägid: