Täiesti uus kodumaine artist IREEN uues muusikavideos ”Movement”

Tore on Hamleti veergudel propageerida täiesti uut kodumaist muusikat. Seekord luubi all IREEN ja tema värske videosingel ,,Movement’’. See on melanhoolne tantsuline lugu, milles autor väljendab püüdlust vabaduse poole. Autor soovib, et tema kuulajad tunneksid ennast ülevamalt, kui seda soosib neid ümbritsev hetkeline väline või sisemine reaalsus. Loo lüürika ja meloodia autoriks on artist ise, produktsiooni autoriks on tema koolikaaslane Bruno Gillick koolist The Songwriting Academy.

 

 

IREEN teeb iseseisva artistina alles oma esimesi samme. 27. jaanuaril avaldas ta oma debüütsingli ,,Legacy’’. Mais ilmub tema esimene EP. Kooliteekonda laulukirjutana alustas ta 2022. aasta mais The Songwriting Academy’s.

,,Movement’’ muusikavideo filmisid Elton Lauring (WROMD) ja Johan Hallimäe (WROMD). Videos tantsivad muusik ise, Neidi Kull, Lera Kimask, Marit Miller, Michelle Käba. Koreograafia lõi Neidi Kull.

IREEN sotsiaalmeedias:
Instagram: @k.ireen.k
Facebook: IREEN

Täägid: