Legendaarne tänavaspordi võistlus Kuldrula võtab kogupere festivali mõõtmed

Eesti Kalisteenika ja Tänavaspordi Liit taaselustab legendaarse tänavaspordi võistluse Kuldrula, mis sel aastal võtab sootuks kogupere festivali mõõtmed. Toimuma saab see 28.-29. juuli kahes lokatsioonis.

28. juulil saab Pärnu jõe vasakkaldal SunCity aladel nautida päikeseloojangut rulasportlaste saatel, kes jõe ääres „Game of Skate“ reeglite järgi võistlevad. Õhtut viib läbi Tallinna ööklubisi hullutav Oi-Ei duo „crew.“ Päikese loojudes suundub rahvas kõrval asuvasse Wunderbar’i, mis pälvis äsja ka Pärnu linna aasta teo tiitli. Laval astub üles Siimi ja teda toetavad DJ Qrx ja Lill.

29. juulil kohtume värskelt valmimas Pärnu Munamäe rulapargis. Päev algab kell 11, kus esimesena asuvad võistlustulle trikitõukeratturid, järgnevad rulasportlased ning BMX ratturid. Võistluskassid jagunevad vastavalt vanusele ning lisaks autasustatakse ka parimat trikki. Mis profisportlastes tungi tekitab, on pääs Simple Sessionile, seda rula ja BMX kategooriates. Mõlema ala poodiumeid näeme Simple Sessionil septembris.

Paralleelselt rulapargi võistlustele saab Munamäe pargis näha EXPO ala, kalisteenika konkurseid, töötubasi, koolieelikud saavad joosta Strider jooksuratastega seiklusrajal, 3×3 tänavakorvpalli võistlust viib läbi Artur Konontšuk. Pealtvaatajatele on üritus tasuta.

Legendaarne kuldne äftekas, ehk ametlik järelpidu toob Wunderbari täismaja, sest lavalaudadele astuvad Paul Oja, Muul, Hot&Handsome ning Mirson.

Rohkem infot Kuldmuna Facebooki lehel.

Täägid: