Metsakutsu uus lugu „Pole Nike” valmis 30 aastat

Metsakutsu ja kohalik house’i legend Meelis Meri andsid koos välja uue positiivse minekuga loo Pole Nike”, mille taust valmis 1993. aastal ja on muutmata kujul toodud aastasse 2024. 

 

 

“Lugu on minu jaoks senise loominguga võrreldes täiesti uus suund. Hoogne positiivne house, mis räägib huumorivõtmes sellest, et kui asi ei ole bränd, siis ei ole see midagi väärt. Väike kriitikanool igasuguse brändikummardamise suunal, milles loo autorid ise muidugi korralikult süüdi on,” kirjeldab lugu Metsakutsu. Taust on tõesti pärit aastast 1993 ja kõlas isegi 1994. aasta Rock Summeri laval. Soov selle kõige õigema 90ndate house muusika peale räppida on artistil olnud alates 2018 aastast, kui Meriga esimest korda kontakti võeti ja valmis lugu “Koplifornia”, mis on siiani Metsakutsu kataloogis üks kuulatumaid lugusid. “Peale pikka vingumist, saatis Meri mulle paar träkki oma 90ndate kataloogist ja ma olin kohe armunud. Kuna tööfaile alles ei olnud, läks file kasutusse oma originaalseisukorras. Ongi see kõige õigem värk ju!”

Loo video autoriteks on Taaniel Malleus ja Metsakutsu ise. “Lasime video üldise tunnetuse rotti legendaarse kodumaise hiti “Streets at night” videost, “ võtab loomeprotsessi kokku artist ise. Visuaal valmis tegelikult juba 2022. aastal. Lugu istus riiulis ja ootas oma hetke.

Tundub, et 2024 aasta sobib “Pole Nike” avaldamiseks hästi, sest on juba valitud Power Hit Radio PWRTOP40 uue nädala “New Lit Hit” looks.

Metsakutsu Instagramis, Facebookis ja Tiktokis.

 

 

 

Täägid: