Hamlet proovib jalga: Jumpman Jack TR

Võitsin paar nädalat tagasi ostuõiguse loosiga endale võimaluse osta Travis Scott’i esimene nullist disainitud toss, mille ametlik nimi karbil Jumpman Jack TR. Panin esimesed mõtted kirja.

Räppar ja popikoon Travis Scott on tänaseks koostöös Jordan Brandiga aastaid teinud maailma kõige nõutumaid ja limiteeritumaid tosse, suunanud trende ja ehitanud kommuune. Peale mitmeid superedukaid koostöötosse jõuti siis lõpuks täitsa tema enda tossuni. 

Kuigi internetis oli esimeste fotode järel erinevaid arvamusi, on Jumpman Jack TR järelturuhind täna, nädalaid peale ametlikku reliisi, ikka veel 500-600€ ümbruses. Aastal 2024, kus igasugune ostujõud näitab langustrendi ja ka kõige oodatumate tossude järelturuhinnad on kukkunud alla müügihinna, on nõudlus selle tossu järele erakordselt suur. Inimesed ostavad Travis Scotti esimest päris oma tossu 2-3 kordse juurdehindlusega.

 

travis scott air jordan eesti jump man jack tr

 

Toss on käes äge. Materjalikasutus huvitav, väga traviselik värvikombinatsioon ja igatepidi tundub projekt detailideni läbimõeldud ja terviklik. Karp on korralik, kaasas 3 paari lisapaelu ja spetsiaalne jalatsikott. 

Jalas on kets flat, puudub igasugune pehmus ja toetus, mis mulle isiklikult väga meeldib. Air Jordan 1 ja Nike Dunk’iga väga sarnane kogemus. Päev otsa nendes muutub mingi hetk väsitavaks, aga selle eest on kets mega kerge, hea kõrgusega ja super hea suveilma jalats. Madal tald on eriti hea autoga ja jalgrattaga sõitmisel – erinevate pedaalide tunnetus on ideaalne.

Kokkuvõttes otsustasin, et see on minu aasta 2024 suvetoss. Vastab kõikidele mu nõudmistele ja täidab kõik ootused. Korraks mõtlesin, et oleks hea maha müüa ja raha teenida, aga siis viskasin tossu jalga ja nüüd olen mitu nädalat nendega käinud nagu homset poleks. Kui sulle meeldib ka pigem madala tallaga jalats, aga Dunk ja Jordan 1 on juba ära väsitanud, siis Jumpman Jack TR on hea alternatiiv.

 

travis scott air jordan eesti jumpman jack tr metsakutsu hamlet proovib jalga hooligan hamlettravis scott air jordan eesti jumpman jack tr metsakutsu hamlet proovib jalga hooligan hamlet