DEW8 & MESABBY uus album “MATADOR”

Dieu Huit Records avaldas uue albumi DEW8 & MESABBY “MATADOR” (LP), mis saadaval kõikidel voogedastusplatvormidel. Lisaks paiskus müüki juba pre-orderis olevale oranžile vinüülile juurde kaks lisa värvi – limiteeritud koguses. Albumil teevad kaasa KOREA (eurolaulumees), GRINKS, SKE, SIIM KOSMOS ja GRETA.

 

 

“Me alustasime albumi tegemist sooviga teha midagi kergemat iseendale. Kuna viimased plaadid on kõik sünged olnud. Protsessi käigus kangastus lugudes elu keerukusele lahenduse leidmine. Kõik on tehtav ning tuleb ainult edasi liikuda. Siin refereerisme vanu heist ja action filmide lapsepõlvest, meenutusi üles kasvamisest, inspireerivast kunstist, tantsust läbi elu nagu näiteks albumi esimene lugu “PASO DOBLE” ehk topeltsamm, halbadest räpparitest, üldse raskuste ületamisest ning sellest, et iga plaan ei pruugi alati läbi minna nagu loos “SLOTSLOTSLOT”. Pull on sümbol takistustest elus, kelle graatsiliselt härjavõitleja (matador) hukkab.”

DEW8 “See on nagu film, mis räägib kahest vargast, kes korraldavad hinnalise maali varguse ning seda läbi ennast härjavõitleteks kehastudes. See on motivatsioon tappa härg ehk saada kätte saak ning edukalt põgeneda. Essa träkk “HEA, HALB ja KOLE” kirjeldab koheselt albumi olustikku läbi Clint Eastwoodi silmade, millel on ühe minu lemmiku Eesti psühhedeelse roki bändi MEIE sämpel loost “Liivakast” aastast 1973. Tervitades Tajo Kadajast.”

 

 

MESABBY “Ma tahtsin teistest paremini räppida. Näiteks loos “Torrero” ma lihtsalt nagu “bars” lihtsalt nagu, nagu ma ütlen seal, et uksed jäävad suletuks, mees, sul pole hinge ehk siis sa ei tee seda hingega ja uksed jäävad suletuks su ees, aga samal ajal tähendab see nagu lslt igal uksel on hinged, aga su uksel pole hingi. “TERCIO DE MUERTES” on D.B.Cooperi referents “üli cold”, ma olin üli rahul sellega.”

 

DIEU HUIT RECORDS: 
https://www.dewdewdew.com/
https://www.instagram.com/dieuhuitrecords/
https://www.facebook.com/dieuhuitrecords/

DEW8
https://www.instagram.com/d.e.w.8/
https://www.facebook.com/dewthedankkid/

Täägid: