Must lipp: Beebilõust täitis oma padrunisalve uuesti

Beebilõust on valmis saamas oma uut albumit ja kõik, mis ma selle kohta kuulnud olen, räägib, et see on kõvem kui eelmine. “Must Lipp” ja Legendaarne Records, beibi.

Eesti mõistes oli see ikka alles eile, kui Beebilõust andis välja oma teise sooloalbumi “Resotsialiseerumine X Valge Lipp”. Album nägi esimest korda ilmavalgust Hooligan Hamleti lehel natuke vähem kui aasta tagasi. Albumi ilmumisega seotud artikleid loeti ühe nädalaga 10 000 erineva inimese arvutis, album on tänaseks saanud Soundcloudis kokku ligi 200 000 striimi. Loomulikult võitis ketas kõikvõimalikud kodumaised auhinnad nii Eesti Muusikaauhindadel kui Raadio 2 aastaküsitlusel. Tulemas on sellele järg.

Beebi on oma värsket materjali Instagramis ja Facebookis maitsta andnud mitmeid kordi. Me mainisime albumit ka oma 2016. aasta oodatumate räpialbumite nimekirjas. Suure tõenäosusega on seal peal featuring ansambliga Vennaskond (!!!) ja veel suurema tõenäosusega on seal palju väga kurja bängivat biiti. Teemad räägivad ilmselt paljuski valitsusest ja asjadest, mis Eesti riigis hästi ei ole. Nendest asjadest räägivad kõik räpparid. Küll aga on Beebilõustal olemas see MISKI, mis selle teksti sulle kahe kõrva vahele kummitama paneb. Ükskõik, mida sa tema muusikast, seisukohtades ja tema ehitatud imidžist arvad, ta on usutav. Ja see asi on Eestis olemas kokku ilmselt umbes 5 räpparil. Päriselt ka. Kõik ei peagi seda uut ja ootamatut Siim Nestori kõrva paitavat Ida-Euroopa saundi taga ajama, vahel on vaja seda vana head G-Unit’it ka eesti keeles.

Lõust lubab oma Facebookis, et kohe-kohe ilmub tema uus muusikavideo ja palub abi tuuri kokku panemisel – millises Eesti linnas soovite te Beebilõusta näha? Meie igatahes ootame uut plaati küüned pahtlisse kraabitult. Kuupäeva veel välja öeldud ei ole, aga olen rohkem kui kindel, et see juhtub aprilli-mai kuu jooksul. Hoiame teid kursis.

Tekst: @koerakari

Täägid: