1995-96 Chicago Bulls läbi aegade parim NBA hooaeg ühes 5 minutilises videos

Praegu kestev hooaeg NBA-s on eriti põnev. Tähendab iga hooaeg NBA-s on põnev, aga seekord on kõigi silmad imemeeskonna Golden State Warriors peal. Eelmisel aastal korvpallimaailma kõige olulisema tiitli endaga ühes võtnud meeskond (ehk siis praegu veel valitsev meister), on teinud  2015-2016 hooajal täiesti ebareaalset mängu. Kõikidest teistest tiimidest pea jagu üle sihib tiim oma järgmist karikat.

Regular hooaeg on lõppemas ja meestel on maha pidada veel viimane mäng enne play-offe. Miks see nii märkimisväärne on? GSW on esimene meeskond NBA ajaloos, kes on suutnud tänase öö seisuga korrata legendaarse Chicago Bullsi läbi aegade edukamat hooaega, kus võideti 82-st mängust tervelt 72! Mäletad ju küll neid jõuludel reliisitud Jordaneid, mis selle rekordi auks tehti? See on parim tulemus, mida ükski meeskond on ühe hooajaga saavutada suutnud. Loomulikult on mängureeglid muutunud selle ajaga võrreldes palju ründajat soosivamaks ja võita on justkui “lihtsam”, aga saavutus on kindlasti märkimisväärne, et alates tänasest on sellise skooriga meeskondi ajaloos kaks.

Ja see pole veel kõik. Nimelt on Golden State’il mängida veel täpselt üks mäng, mis annab neile võimaluse see rekord purustada. 13. aprillil toimub viimane mäng meeskonnaga Memphis Grizzlies ja seejärel suundutakse post-season‘isse tiitlit taga ajama.

Selle mängu ootuses on NBA kokku pannud 5 minutilise video 1995-96 aasta  Jordani, Pippeni ja Rodmani Chicago Bullsi hooajast. 5 minutit puhast vaatemängu tõeliste legendide hiilgeajal. See video puudutab südameid.

 

Täägid: