adidas esitleb Highlights kevad-suvi 2016 lookbooki

adidas ühendas spordi ja Originals kollektsioonide parimad palad ning pani kokku kevad-suvise adidas “Highlights” lookbook‘i. Need on need kõige-kõigemad ja ägedamad riided või ketsid, mida käesoleval hooajal enda sportlikku vabaaja garderoobi lisada.

“Highlights” annab võimaluse heita pilk hetkel kõige trendikamatele riietele ja aksessuaaridele läbi erinevate kollektsioonide ning näitab suurepäraselt, kuidas neid omavahel sobitada.

Olles inspireeritud spordialadest nagu sõudmine ja tennis, toob adidas meie ette lihtsad, omavahel sobivad siluetid ja tagasihoidlikud aga pilkupüüdvad värvitoonid. Lisaks on mängitud brändi äratuntava logoga ja äratatud ellu adidase populaarsed jalatsid nagu Adilette, Gazelle ja Stan Smith. Värvitoonidest tõusevad esile punased, valged, sinised, oranžid ja rohelised värvid.

Kokku tuleb sportlik ja väga tänapäevaselt cool kollektsioon. Heida pilk peale.

 

3 1 5 4 2 6 7

Autor: Keilit Aedma