Lõpuks ametlikud fotod: Supreme X Nike Air Max 98

Mitu kuud internetis levinud uudis saab lõpuks ametlikud fotod. See Supreme ja Nike koostöös valminud Air Max 98 on vähemalt järgmised kuu aega kõige nõutum kets maailmas.

Kõike, mida Supreme teeb, saadab ebareaaalne hype. Nagu E-BA-REAAALNE! Samamoodi on ka selle viimase aja ühe oodatuma reliisiga. Supreme poe ukse taga järjekorras on aastate jooksul inimesed ilmselt surma ka saanud. Uudiseid selle kohta ei ole, aga ma olen kindel, et see on juhtunud. Iga kord, kui Supreme teeb koostööd Nike’ga on asi veel jõhkram. Viimane kord aset leidnud Supreme X Jordan reliis viis laupäeva hommikul mõistuse ilmselt suuremal osal sneakerhead‘idest. Ma sain sõpradelt päev otsa Londoni Supreme poe ukse tagant fotosid. See oli hullumaja!

 

nypd-shuts-down-supreme-nike-foamposite-launch-02

 

Selleks suveks on need kaks brändi leivad ühte kappi pannud Air Max 98 peal. Pole just kõige ilmselgem mudel, mille peale oma kaart mängida. See näitab järjekordselt, kui julgelt Supreme trende loob ja, kui hästi oma fännibaasi mõistab.

 

supreme-nike-air-max-98-official-images-1

 

90-ndate fiil on juba tükk aega comeback‘i teinud ja Air Max 98 ning Air Max 95 on selles laines pingutusevabalt populaarsemaks tõusnud. Eriti on see seotud just UK tänavakultuuri ja vibe‘ga. Ilmselt on oodata suuremat huvi kasvu Air Max 98 mudeli vastu just pärast seda reliisi.

Tossule tuleb neli erinevat värvigammat ja lisaks Dri-FIT jooksumüts viies erinevas värvi combo‘s. Supreme on märku andnud, et seekordne reliis ei ole saadaval reaalsetes poodides, vaid ainult online‘s. Ilmselt ikka selleks, et poodide juures rahu säilitada. Kets on saadaval Supreme veebipoes 29. aprillil.

 

supreme-nike-air-max-98-official-images-2 supreme-nike-air-max-98-official-images-3 supreme-nike-air-max-98-official-images-4 supreme-nike-air-max-98-official-images-5 supreme-nike-air-max-98-official-images-6 supreme-nike-air-max-98-official-images-7 supreme-nike-air-max-98-official-images-8 supreme-nike-air-max-98-official-images-9 supreme-nike-air-max-98-official-images-10 supreme-nike-air-max-98-official-images-11 supreme-nike-air-max-98-official-images-12 supreme-nike-air-max-98-official-images-13 supreme-nike-air-max-98-official-images-14

Täägid: