#LÄBIKLAASI: We Run TLN ja Inna & Hugo by Oliver Moosus

Aasta suurim jooksunädalavahetus on selleks korraks läbi saanud ja ka ametlik spordinädal on lõppenud. Ennast viimasel hetkel vormi piitsutanud harrastusportlased (mina!) lakuvad kodus haavu ja valmistuvad sise hooajaks. Igal aastal septembri alguses toimuv noortejooks We Run TLN oli sellel aastal edukam kui varasematel aastatel. Miks ma nii arvan? Well, I let the numbers speak! Sellel aastal oli üritusel osavõtjaid +50% rohkem kui eelmisel aastal. Wupii! Noored liigutavad ennast ja see on hea uudis. Selle varjus ongi hea esitleda fotograaf Oliver Moosuse viimast “We Run TLN” fotoseeriat ja seekord peaosas blogija Inna ning 1/3 pundist nimega Cartoon ehk Hugo.

nikexrun-01179
nikexrun-01254
nikexrun-01194
nikexrun-01164
nikexrun-01360
nikexrun-01508

 

Metsakutsu ja Getter Jaani ja Liisa Leetma fotogaleriid samal teemal võid ka üle vaadata.