Hooligan Hamleti jõulukingi ideed pühade hooajaks vol 1

Vaata õue. Vihma sajab, õhk on 2 kraadi, inimeste näod on mornid, Rolf Roosalu on kirikutuuril. Kõik on selgemast selgem – on jõuluaeg! Igal aastal on detsembril täpselt sama jama, sõbrad on aasta otsa üliägedad olnud ja tahaks neid pühade ajal ikka natuke meeles pidada ju ka. Mitte midagi kallist, mitte midagi maailma muutvat, aga midagi, mis räägiks, kes nad sulle on. Kasvõi korraks näitaks, et nad tähendavad sulle midagi. Tegime pisikese nimekirja asjadest, mida võiks oma sõpradele kinkida. List on muidugi kallutatud selles suunas, kus keskmisest ägedam rahvas hängib. Küünlajalg on ka cool idee, aga mitte täna. Siin on Hooligan Hamleti jõulukingi ideed pühade hooajaks vol 1.

 

Jõulukingi idee 1 – Kingi Põhjamaade Hirmu tehtud kunsti

Kodumaist kunsti kinkida on alati hea. Räägib nii mõndagi kinkija enda kui ka kingisaaja kohta. Tavaliselt on Eesti disain ebamaise hinnaga, mida normaalne inimene sõbrale kinkida ei jaksa. Pheriskoop on mõistliku hinnaga. Võta autoriga otse ühendust ja kindlasti leiad midagi, mida saaksid kuusealla pakkida.

www.pheriskoop.eu
Instagram @pheriskoop

 

Hooligan Hamleti jõulukingi ideed pühade hooajaks vol 1

 

Jõulukingi idee 2 – Kingi sneakerheadile südamerahu

Kõik, kes Hamletit loevad, teavad, et see, mis sul jalas on, on üpris oluline. Arvestades Eesti ilma ja Eesti inimese palka, millega iga kuu uusi tosse osta ei jõua, on selgemast selgem, et olemasolevaid tosse on vaja ise puhtana hoida. Kui politsei vilkurid tööle vajutab, siis ei ole aega enam selle peale mõelda, mis poriloikude geograaflised koordinaadid on. Meil on lahendus! Maailmas kõige tuntum ja 99% tossuarmastajate poolt eelistatud Jason Markk jalatsipuhastuskomplekt. Seda on Eestisse oodatud kaua ja nüüd lõpuks on see kaupluses Reede täitsa olemas. Ideaalne kink ja täpselt budget‘is.

www.reede.ee

Hooligan Hamleti jõulukingi ideed pühade hooajaks vol 1

 

Jõulukingi idee 3 – Kingi sõbrale silmiavavat Eesti räppmuusikat

Eesti räpis on praegu asjad hästi. Sellel aastal on mitu asjalikku plaati ilmunud. Kõiki neid on hea kinkida sõbrale, kes Eesti räppi kuulab, aga eriti hea on neid kinkida sõbrale, kes veel ei kuula. Jõuluajal tuleb head teha ja siin on ideaalne võimalus teha head ja avada oma sõbra silmad. Kui ei suuda valikut teha, siis paar näpunäidet: näiteks värskelt ilmus Azma “Mind ei koti”, rääkimata 5 Miinust “Aasta Album” kettast, Metsakutsu “Kuhu Koer On Maetud”, Beebilõust “Must Lipp” , 11 “Miks (Mitte) Teip” või miks mitte ka eelmise aasta lõpus ilmunud Reket “Tuuletee”.

www.apollo.ee

Hooligan Hamleti jõulukingi ideed pühade hooajaks vol 1

 

 

Jõulukingi idee 4 – Kingi Nike asutaja kirjutatud ja just värskelt eestikeelde tõlgitud raamat “Shoe Dog” (“Jalajälg”)

Et sõber ei küsiks sult koguaeg, et mis värk sul selle Nikega on, tasub läbi lugeda raamat “Shoe Dog”. Sellel aastal ilmunud raamat Nike sündimisloost läbi firma asutaja Phil Knight’i silmade. See on väärt lugemine pimedatesse talveõhtutesse. Oma memuaarides räägib Phil esimest korda vähetuntud loo ettevõtte alguspäevist, mil see oli riskialdis idufirma, ja selle arenemisest maailma üheks kõige kultuslikumaks, uuenduslikumaks ja tulusamaks kaubamärgiks.

 Loed raamatu läbi ja saad ise ka aru, et mis värk sul selle Nikega on.

www.apollo.ee

Hooligan Hamleti jõulukingi ideed pühade hooajaks vol 1

 

Jõulukingi idee 5 – Kingi tõeline kodumaine edulugu riidebusinessis

Pirados Brand on Eesti oma tüüpide töö ja energia. Müts maha selliste inimeste ees, kes tegutsevad oma südame järgi ja panevad püsti midagi, mida keegi ei oleks uskunud. Nüüd, kus mütsi maha võtsid, on aeg uus müts pähe panna. Endale ja oma sõbrale. Ideaalselt budgetis ja selle mütsiga võid vabalt Pelguranna-Kopli piirimaile vana-aasta õhtul ära eksida, kõik seal teavad, et sa oled oma. Kodumaa disaini tuleb toetada ja miks mitte seda teha jõuluajal.

www.piradosbrand.com

Hooligan Hamleti jõulukingi ideed pühade hooajaks vol 1