Video: BMX-i staar Daniel Dhers Tallinna tutvustamas

Ekstreemspordifestival Simple Session on Eesti maailmakaardile kinnitanud. Isegi nii hästi, et viiekordne X-mängude võitja ning möödunud nädalavahetusel Riias peetud Simple Summer Sessionil teise koha saanud BMX-i staar Daniel Dhers jõuab võistluste vahel siia Spot of Tallinna sõitma ja Visit Estonia promoklippi tegema.

Augusti alguses filmitud videos ütleb Dhers, et olles reisinud üle maailma, peab ta Tallinna enda üheks lemmikpaigaks, kus on vinged peod ja üks maailma parimaid rulaparke.

Videos näeme Daniel Dhersi sõitmas ja trikke tegemas linnahalli katusel, kaubanduskeskuses, Vabaduse väljakul ning vanalinna katusel vaadet nautimas. Nii tutvustab ta selle videoga ka põlisele kohalikule pealinna täiesti uues võtmes.

Daniel Dhersi võib pidada omamoodi kohalikuks giidiks, sest lisaks Simple Sessionil osalemisele on ta  Tallinna varasemalt avastanud ning filminud koos Bert Ribuliga ja Simple Sessioni Visit Estonia auhinna raames koos Nick Bruce’iga.

Foto: Liina Notta