Hanf Kungi räppar Seaduskuulekus andis välja vihase sooloträki “Vakka”

Oleme siin seda juttu keerutanud ühtpidi ja teistpidi ja kolmandatpidi, et Hanf Kung on Eesti räpi kullaauk. Punt, kust pudeneb sooloartiste nagu tehasest. Tänasega on alanud järjekordne peatükk poeedi ja MC Seaduskuulekus jaoks. Tüüp, kes on mc-itanud siin ja seal, rippinud nii newschool biite kui ka oldschooli, teinud asja üksi ja ka pundis. Siin on kõnealuse härra täiesti uus soololugu “Vakka (Teen mida ise tahan)”. Ja by soolo lugu, me mõtleme soolo lugu, sest träki biidi on samuti teinud mees ise. Loole on valminud ka muusikavideo, mis on otsast lõpuni üles filmitud Barcelonas, autoriks Yeray Delgado. ja Alex Toré.

Lugu on esimene singel Seadusekuulekuse debüütalbumilt nimega “Amir al-Hajj”, mille ilmumiskuupäevaks on välja kuulutatud juba 23. september.