„Batman Ninja“ ehk sõnad, mis kokkupandunda on veelgi ägedamad kui eraldi

Ma ei hakka end kordama väitega, et Batman on üks kõige kõvem (kui mitte the baddest of badasses) superkangelane eales, sest seda on siin lehel korratud söögi alla, peale ja igale küljele. Küll aga on uus info see, et Nahkhiiremehest tehakse animeseriaal, mis kannab nime „Batman Ninja“.

Olgugi, et nimi on pisut eksitav (Bruce Wayne’i alter ego on ilmselgelt samurairüüs), on juba praegu, vaid nende kahe alloleva treileri põhjal üpriski selge, et tegemist on megatuusa ideega. Harjumuspärasest erinev õhkkond tundub üsnagi värskendav ning jaapanlaste tõlgendus Jokerist on äärmiselt stiilne ning kohati lausa kõhedust tekitav.

Teose tegijatenimistu on üsnagi mainekas – stsenaariumi eest vastutab Kazuki Nakashima ( tema sulest pärinevad ka käesoleva sajandi kaks ägedaimat animesarja „Kill la Kill“ ja „Gurren Lagann“) ning tegelaste disaini eest vastutab Takashi Okazaki (ehk mees, kes kritseldas valmis „Afro Samurai“). Kui see ei kisenda valjult Kvaliteet!, siis ma ei tea, mis seda teeb.

„Batman Ninja“ ilmub millalgi 2018. aastal, loodetavasti ka meie silmadele.

Seniks aga check out them trailers!