Wild Disease uus muusikavideo “Kus algas me tee”

Pelgulinna räpilaine eestvedaja Wild Disease andis eile välja oma soolo debüütalbumi “Dekaad”, kus on peal 10 aasta jagu avaldamata ja ka avaldatud muusikat. Lisaks kukkus ka uus videosingel “Kul algas me tee”.

Albumi nimi “Dekaad” on muidugi palju jutuainet pakkunud keelenatsidele, sest dekaad tähendab eesti keeles 10 päeva. Iseenesest mõistetavalt ei tohi jätta ühtegi võimalust kasutamata, kus ennast targana saab näidata. Igaksjuhuks mainin, et Eestis on internet vaba ja eki.ee keskkonnale on ligipääs kõigil olemas, ka neil, kes räpialbumitele nimesid välja mõtlevad. Räpialbumi nimi, kus on kasutusel grammatiliselt ebakorrektne sõna, ei ole kahjuks uudis mitte kellelegi peale keelenatside. Pommuudis! Räpp koosneb väga tihti slängist ja alati on grammatikale eelistatud rahvasuus levinud väljendid.

Nüüd, kus sellega on korras, saab rahus kuulata ja vaadata albumi “Dekaad” pealt ilmunud singlit “Kus algas me tee”.