“Laiaks lüüa” muusikavideo – nublu andis üsna müstiliselt välja uue loo

nublu on otsustanud selle suve ikka täiesti juppideks hakkida. Nagu heas mõttes. Bängereid kukub kiiremini, kui ilm muutuda jõuab. Siin on järjekordne träkk “Laiaks lüüa”, mis on ilmunud üsna müstiliselt. Müstiliselt sellepärast, et me saaks selle sõna artikli pealkirja lisada. Produktsiooni eest vastutavad AyoBuns ja Ago Teppand. Muusikavideo režissööriks on nublu ise.

Võiks arvata isegi, et uus lugu on ilmunud osana pisikesest sotsiaalsest eksperimendist pealkirjaga “Kas nublu muusikat on vaja promoda või promob see ennast ise”. Spotifysse ilmunud loo kohta ei ole päevakangelase sotsiaalmeedia kontodel ühtegi vihjet. Tõelised nublu fännid ütleks, et “see on ju nagu nublu ennemuiste”.

Peale loo müstilist ilmumist maandunud muusikavideo tuli YouTube’i juba natuke vähem müstiliselt, sest seda kuulutas artist ise oma kanalites nagu tänapäeval ikka tavaks on. Lõppkokkuvõttes polegi ju mingit vahet, kuidas lugu ilmub, peaasi, et biit on hea. Kuula uut nublu “Laiaks lüüa” Spotifyst ja vaata videot YouTube’is.