H&M ja legendaarne moebränd Kangol toovad müügile tänavastiili erikollektsiooni

H&M on löönud käed tuntud Inglise brändiga Kangol ning üheskoos tuuakse müügile tänavastiilile suunatud noortekollektsioon, mis on H&Mi kauplustes ja e-poes saadaval alates 17. septembrist. H&Mi ja Kangoli ühisprojektis lööb kaasa ka rahvusvaheliselt tunnustatud lauljatar Mabel, kes on nii kollektsiooni inspiratsiooniallikaks kui ka esemete kaasdisaineriks.

Legendaarne moebränd Kangol sai alguse Inglismaal 1920ndatel aastatel ning on tuntud eeskätt oma mütside poolest, mis kujunesid 80ndate ja 90ndate hiphopkultuurist arenenud tänavastiili vaieldamatuks osaks. Tänu oma autentsusele ja tugevale stiilipuhtusele on Kangol kinnitanud kanda ka tänases moepildis ning nii on brändi känguru kujutav logo tänavastiili viljelevate moesõprade seas siiani aukohal. Rahvusvaheliselt tunnustatud ja auhindadega pärjatud lauljatar Mabel on aga muusikamaailma nõutumaid noori tegijaid, kelle singleid „Don’t Call Me Up“, „Mad Love“ ja „Boyfriend“ on saatnud üleilmne menu. Tema käekirja artisti, laulusõnade kirjutaja ja stiiliikoonina iseloomustab enesekindel ja kartmatu väljendusviis.

Kollektsioon „Kangol x H&M“ on loodud self-made generatsioonile ja moesõpradele, kes hindavad piirideta eneseväljendust ja autentsust ning janunevad värskuse ja lõbu järele. 31 esemest koosnev kollektsioon hõlmab kõike uueks hooajaks vajalikku, seal hulgas kapuutsiga puhvjopesid, vabalt istuva lõikega kardigane ning Kangoli logoga kudumeid. Valikust ei puudu ka sügisgarderoobi võtmeesemed nagu kõrge kaelusega sviitrid, oversized T-särgid, logodega kaetud dressipüksid ja pikk stretšmaterjalist kleit, mida rikastavad tänavastiilile omased disainivimkad. Igas Kangoli kollektsioonis mängivad kahtlemata olulist rolli aga aksessuaarid ning nii kuuluvad ka seekordsesse koostöökollektsiooni magusad moeampsud nagu Kangoli logoga mütsid, kõhukotid, kõrge säärega sokid, bränditud scrunchie-d ja muu.

„Oleme Kangoli tiimiga väga rõõmsad, et saime lüüa käed H&Mi ja Mabeliga. Meie ühiskollektsioon on suurepäraselt püüdnud kinni Kangolile omase stiilipuhtuse, mida täiendavad tänavastiili värskeimad trendivoolud,“ sõnab Kangoli esindaja Hamish Morjaria.

„Mul on tohutult hea meel, et sain Kangoli ja H&Mi kollektsiooni loomisel kaasa lüüa! Armastus tänavastiili vastu voolab minu soontes ning Kangol on ju niivõrd legendaarne bränd. On suur au olla osa „Kangol x H&M“ projektist ning oma loomingulisust sellisel kujul jagada,“ kommenteerib Mabel.

„Koostöö Kangoli ja Mabeliga on meie jaoks tõeline unistusteprojekt, mis liidab ikoonilise tänavastiilibrändi Mabelile omase eheduse ja erilisusega. Kollektsioon annab 90ndate tänavastiilile uuendatud ja värske ilme ning pakub trendisõpradele magusaid moehitte nagu Kangoli legendaarsed mütsid ning puhvjoped ja stiilsed kudumid,“ lisab H&Mi noorterõivaste peadisainer Emily Björkeheim.

Koostöökollektsioon „Kangol x H&M“ saabub H&Mi kauplustesse ja e-poodi müügile 17. septembril.

 

H&M Eesti, Kangol H&M Eesti, Kangol H&M Eesti, Kangol