Ilmus Anett “Morning After” album vinüülil koos uue muusikavideoga

Aneti uus album “Morning After” on tänasest vinüülplaadina poodides saadaval. Plaadilt leiab boonusloona ka Eesti Laulu konkursil superfinaali jõudnud “Write About Me”. Koos vinüüli ilmumisega avaldas Anett muusikavideo singlile “Never Want to Leave”, mis on pühendatud Võsule ning võtab autentsete kaadritega kokku kogu albumi loomise aasta.

“Vaatamata sellele aastale ja kõigile katsumustele, mis sellega kaasa on tulnud, jääb minu jaoks siiski kõige positiivsemas ja ilusamas võtmes kõlama – elu esimene täispikk album ja vinüül. Mul on nii hea meel, et minu värske muusika on jõudnud nii ilusasse ja tähendusrikkasse vormi nagu seda on vinüülplaat. Seda albumit kirjutades ja tehes on kandnud mind seinast seina tunded ja mõtted, nii isiklikust kui välisest eluilust ja -valust, mis on leidnud tee plaadile. Ma loodan, et see jõuab, eriti nüüd, jõulude eel, paljude muusikaarmastajate vinüülikogusse ja kõrvu,” jagas Anett.

 

 

Loole “Never Want to Leave” täna ilmunud “kodu”video on vinüülplaadile ilus järg, milles saab näha albumi valmimise hetki.

“Võsule pühendatud loo video kannab muuhulgas väga märgilisi hetki minu albumi valmimise aastast ja sellega seotud inimestest. Ma loodan, et iga vaataja tunneb end veel lähemal olevat minu jaoks meeldejäävale protsessile ja albumi loomisele – see on minu jaoks väga oluline,” lisas Anett.

Tänasest on Aneti  “Morning After” album, mis teiste seas Heidy Purgalt, Mihkel Raualt, Anne Ermilt ja Liisi Koiksonilt juba kiidusõnu pälvinud, vinüülplaadina müügil poodides üle Eesti – Rahva Raamat, Apollo, Terminal, Biit, Lasering jt.

Aneti ametlik veebipood on 311.ee, kust on võimalik tellida signeeritud vinüüle.

Albumi “Morning After” esitluskontsert on hetke olukorda arvestades esialgselt 29. detsembri kuupäevalt edasi lükatud ja toimub 14. mail, 2021 Alexela Kontserdimajas. Kõik ostetud piletid kehtivad uuel kuupäeval. Piletid on müügil Piletilevis.