Metsakutsu õrritab uue looga “Kuku” ja tutvustab ülemaailmset koostööd Sony Playstationiga

Räppar Metsakutsu andis esimest korda Kanal 2 Õhtu! saates maitsta uut lugu pealkirjaga “Kuku”, mis ilmub ametlikult juba 3. mail. Värske lugu on räppari varasema loominguga võrreldes positiivsem ja kergem. Koos uue muusikaga tutvustas Metsakutsu saates värsket koostööd Sony Playstationiga maailmakuulsa videomängu Gran Turismo 7 raames. Nimelt valis Playstation ainsa eestlasena räppari välja ning andis talle võimaluse disainida mängu oma kujundusega auto. 

 

metsakutsu kuku playstation gran turismo 7 porsche 911

 

“Eelmisel aastal vuntsisime Autoprojekt: 911Hamlet raames Porschega koostöös minu vana Porsche 911. Selle projekti sees sain muu seas disainida päris autole uhke kleebise peale. Kogu see autoprojekt leidis kajastust isegi suures auto- ja disainiajakirjas Christophorus Magazine. Selle pealt kontakteerus minuga Playstation, et kas oleksin huvitatud ka maailma legendaarsemas automängus oma disainioskusi rakendama ja loomulikult olin pikema jututa nõus,” kirjeldab Metsakutsu, miks just temale võimalust pakuti. Räppari autode disainid mängus on peamiselt inspireeritud Eestist ja Eesti lipuvärvidest. Gran Turismo mängu disainisid autosid ka väljavalitud teistest riikidest nagu näiteks Rootsi ja Leedu. Kõik valminud kujundused on mängus saadaval. 

 

gran turismo 7 playstation eesti porsche tallinn

 

Uus lugu “Kuku” on kõikidel voogedastus platvormidel saadaval 3. mai kell 00:00.