#LÄBIKLAASI Projektiautode kogunemine Ultrace 2023 fotogalerii by Karmely Sõrmus

Autode ehitamine on tore, aga mitte nii tore, kui nende näitamine. Poolas toimuv grandioosne ise ehitatud autode näitus Ultrace 2023 tõi taas kokku ilusamad ja põnevamad pillid üle kogu Euroopa. Ultrace on pika traditsiooniga autoentusiastide üritus, mida teatakse üle maailma. Loodetavasti mäletad Karmely fotogaleriid 2021. aasta üritusest. Jätkame ilusat traditsiooni ja avaldame taas Eesti ühe ägedama ise ehitatud auto @e46brownie omaniku jäädvustused kogu kräust. Palju põnevaid masinaid, uhkeid detaile ja küllaga uudistamist.

Rohkem infot Ultrace ürituse kohta muidugi kodulehel ultraceofficial.com ja hoia Karmely auto tegemistel silma peal tema Instagramis @e46brownie. Ja muidugi head nautimist!

 

Ultrace 2023 #LÄBIKLAASI Projektiautode kogunemine Ultrace 2023 fotogalerii by Karmely Sõrmus #LÄBIKLAASI Projektiautode kogunemine Ultrace 2023 fotogalerii by Karmely Sõrmus Ultrace 2023 #LÄBIKLAASI Projektiautode kogunemine Ultrace 2023 fotogalerii by Karmely Sõrmus #LÄBIKLAASI Projektiautode kogunemine Ultrace 2023 fotogalerii by Karmely Sõrmus Ultrace 2023 #LÄBIKLAASI Projektiautode kogunemine Ultrace 2023 fotogalerii by Karmely Sõrmus #LÄBIKLAASI Projektiautode kogunemine Ultrace 2023 fotogalerii by Karmely Sõrmus