Uus ketsipood Ballzy LAB nüüd Tartu Lõunakeskuses

Globaalne majandus on küll hapras seisus ent see ei tähenda, et Tartu ei oleks väärt ühte korralikku ketsipoodi. Eesti kõige tähtsam ketsipoekett Ballzy avas värskelt Tartu Lõunakeskuses uue poe, mis sai endale nimeks Ballzy LAB.

Ballzy kolmas pood Eesti Vabariigis asub keskuse peaukse kõrval esimesel korrusel. Lisaks korralikule ketsivalikule leiad poest ka riidevaliku teadatuntud brändide repertuaarist nagu Nike, New Era, Vans, Carhartt ja paljud teised. Lühidalt – väärt üle kontrollimist, eksole.

“Juba mõnda aega on meil idee olnud omadega Taaralinna jõuda. Tartu on tuntud kui teaduse- ja ülikoolilinn, seega tundus nobrainer poega sama teemat jätkata,” kirjeldab Ballzy uue poe kontseptsiooni ja nime tagamaid.

Ballzy LAB on avamispeo maha pidanud ja kõigile külastamiseks valmis. Hea võimalus endale Lõuna-Eesti rahval sügise alguseks korralik toss jalga organiseerida. Lennake peale na.

Ballzy koduleht
Ballzy Instagramis

 

Ballzy Sportland Rademar Tartu ketsipood Nike adidas New Balance Ballzy Sportland Rademar Tartu ketsipood Nike adidas New Balance Ballzy Sportland Rademar Tartu ketsipood Nike adidas New Balance Ballzy Sportland Rademar Tartu ketsipood Nike adidas New Balance Ballzy Sportland Rademar Tartu ketsipood Nike adidas New BalanceBallzy LAB