Dizzee Rascal esineb Tallinnas

Dizzee Rascal tuleb Eestisse! Tallinnas Helitehases esineb grime’i pioneer Dizzee Rascal, kes andis tänavu välja uue plaadi “Don’t Take It Personal”. Kontsert leiab aset 30. aprillil. Piletid tulevad müüki 19. märtsil kell 11.00. Hamletile teadaolevalt peaks see olema maailma esimene Dizzee Rascali kontsert Eestis.

Dizzee Rascal avaldas oma esimese loo “I Luv U” juba 2001 esimesel aastal, millele järgnes plaadileping XL-iga aastal 2003. Sellele järgnes ka räppari legendi staatusesse lennutanud album “Boy in da Corner”, mille eest räppar pälvis Mercury Prize’i. Tegemist on grime’i muusikat defineeriva albumiga, mis sillutas tee paljudele tänastele artistidele. Kokku on Dizzee välja andnud kaheksa albumit, millest suurema populaarsuse pälvis ta oma neljanda plaadiga “Tongue n’ Cheek”.

Dizzee Rascali kauaoodatud album “Don’t Take It Personal” jõudis avalikkuse ette tänavu veebruaris. Koos albumi väljakuulutamisega ilmus ka uus singel “How Did I Get So Calm”, mis on särtsakaks meeldetuletuseks Dizzee talendist ja muusikalistest võimetest. DIzzee Rascal on teinud koostööd paljude tuntud tegijatega, näiteks Calvin Harrise, Robbie Williamsi, will.i.ami ja paljude teistega.

Piletite avalik müük algab 19. märtsil kell 11 Piletilevi kodulehel ja müügipunktides. Täpsem info Piletilevi kodulehel.

 

Täägid: