Hamlet proovib jalga: UNDEFEATED X Nike Air Humara

Ajal, mil sotsiaalmeedia soosib trende ja üheülbalisust, on igasugune originaalsus nagu suur sõõm värsket õhku. 1997. aastal tänastele olulisematele Nike matkatossudele tee sisse murdnud Air Humara ei ole aastal 2024 kõige levinum tossumudel. Seda kiiduväärsem on Los Angelese ketsipoe ja elustiilibrändi UNDEFEATED koostöö Nikega selle mudeli peal. Proovisin jalga ja panin mõtted kirja.

Undefeated on James Bondi (spiooni nimekaim) ja Eddie Cruzi loodud ketsibutiik, mis on Nike üks pikaajalisemaid ja edukamaid koostööpartnereid. Aastate jooksul on UNDEFEATED oma käekirja ja signatuurstiiliga üle käinud suure hulga Nike ja Air Jordani siluette. Mõni õnnestunum, mõni vähem õnnestunum nagu ikka.

Hetkel on matkajalatsite trend oma populaarsuse tipul. Selle laine harjal surfavad näiteks Salomon ja Nike ACG. Undefeated andis maailmale esimest korda maitsta tulevast koostööd väga matkase Air Humara peal Pariisi moenädalal. Nüüd on toss ametlikult väljas ja erinevates värvikombinatsioonides UNDEFEATED kodulehel saadaval.

“Mingil imelikul põhjusel, et tegemist pole ei Air Jordan 4 ega mõne popi New Balance’iga, muudab selle tossu veel ägedamaks.”

Toss on käes väga omapärane, materjali kasutus on maksimalistlik. Hinnaga 195€ teeb minu arvates tossu kvaliteet silmad ette nii mõnelegi 250€+ maksvale adidasele, mille disaininud “mees-kelle-nime-me-enam-ei-nimeta”. Kets on cool ja levitab tugevalt tossu-nerdi võnget. Kui peaksid kunagi kuskil kohtuma kellegagi, kellel jalas UNDEFEATED X Nike Air Humara, siis on garanteeritud, et järgneb pikem jutuajamine tossuteemadel.

Kõige ägedam osa selle konkreetse värvikombinatsiooni juures on see, kui kõva häälega see räägib. Valikus on ka rahulikuma minekuga variandid, aga mu meelest just see LIGHTMENTA/BLACK värv annab sellele ketsile hinge. Mingil imelikul põhjusel, et tegemist pole ei Air Jordan 4 ega mõne popi New Balance’iga, muudab selle tossu veel ägedamaks. Kogu selle edevuse juures on tegemist igapäevaselt kantava maastikutossuga. Rohelised ristikesed kõikidesse kastidesse ju!

Kui sul on vaja tossu, mis Eesti kliimas oleks funktsionaalne ja samal ajal annaks inimestele mõista, et tossud on midagi, mille peale sa oled hommikul kodust välja astudes mõelnud, siis on UNDEFEATED X Nike Air Humara õige valik. Mugav, pehme, funktsionaalne ja silmatorkav. Lisaks saad kõiki retro Air Jordanite kandjaid ülevalt alla vaadata.

 

undefeated nike air humara hooligan hamlet nike eesti air jordan eesti hooligan hamlet nike eesti air jordan eesti hooligan hamlet nike eesti air jordan eestiundefeated nike air humara hooligan hamlet nike eesti air jordan eesti

 

Täägid: