Cool D tuleb üle 12 aasta publiku ette uue albumiga „Mõnuaine“

Cool D ilmutab kuu aja pärast albumi “Mõnuaine”, mis esialgu ilmub vaid vinüülplaadina. Albumil kuuleb Eesti esiräpparit ikka temale omases hoogsas ja kaasakiskuvas vormis. Lisaks täiesti uutele paladele leiab helikanndjalt ka mõned juba varem kuuldud lood ning vaid vinüüli omanikele paar seni avaldamata boonuslugu varasemast perioodist. Et saada veidi aimu Cool D uuest plaadist, on valminud video palale “Playlist”, mida saab vaadata Youtube’s.

 

 

“Aeg on lennanud meeletu kiirusega ning ühel hetkel avastasin, et viimasest albumist “Tumeaine” on möödas juba 12 aastat. Õnneks olen vahepeal ikka muusikat teinud ja kuna sahtlis vedelesid ka mõned palad, millest ei raatsinud loobuda, siis valmiski “Tumeaine” järg “Mõnuaine”. Kes viitsib kõike algusest lõpuni kuulata, leiab sealt ka vanas tuttavas stiilis vahepalasid,” lisas oma uue albumi kohta Cool D. “Möödunud aastal sai vinüülile pressitud album “Pahade planeet”, mille peale paljud küsisid, et kas uuemat kraami ka tuleb ja nüüd saigi see lubadus täidetud.”

Cool D alustas räppimist 90ndate alguses. 1995 a. ilmutas esimese eestikeelse hiphop albumi “Oculo” ning siiani on välja andnud kokku üheksa stuudioalbumit. 1998 aastal sai singel „Kas sa kuuled“ Kuldne Plaat Aasta Muusikavideo auhinna, aastatel 2005 ja 2006 pärjati Cool D EMA Aasta Meesartisti auhinnaga.

Uut vinüüli saad eeltellida Plaadimägi kodulehelt. Lisaks leiad sealt ka Cool d vanemad albumid.

 

Täägid: