Kodumaise blogi “Uus Tuus” uus tulemine

Blogide maailmas ainus reaalne omataoline Eestis on Uus Tuus. Moodi, disaini, koeri ja meigitooteid. Suurema osa oma elust ma ei ole tüdruk ja ma saan aru, kui kvaliteetne asi seal toimub. Tänasest muutus kõik just veel kvaliteetsemaks. Uus Tuus (New Kewl) lükkas online’i täiesti uue väljanägemisega portaali. Eelmine oli sümpaatsem, ma ei valeta. Selles oli seda päääris-päris asja. Noh tead küll, mulle meeldis su vana muusika rohkem, nüüd sa oled kommerts jne. Aga uus Uus Tuus on märk sellest, et nüüd on sitt reaaalne, raisk (toim. shit is real!).

uustuusMiks see asi meile eriliselt korda läheb? Loomulikult sellepärast, et Uus Tuus loosib välja uued Adidas ZX Flux sniikerid (võite kõik maha rahuneda, see ole ainus kord, kui Adidas minu artiklitesse satub, aight? Adidas is alright in so many ways).

Mine kohe Uus Tuus ja vaata, kuidas neeed ketsid endale saada. Ja tule kohe meie juurde tagasi öfkoors, sest ka meil on ketsi #giveaway tulemas.

Hooligan Hamlet soovib Helene Vetikule uue blogi puhul õnne ja pikkkka-pikka iga selle raske missiooni täide viimisel, mis Eesti rahvast stiilsemaks muudab postitus postituse haaval. Nukid.

NB! Räpparid! Kes suudab kokku panna lause, mille sees on sõna paar “Uus Tuus” ja, milles kõik sõnad riimuvad nii, et lauses säilib mingisugunegi mõte, holla kommentaaridesse! Stiilis: Uus Tuus on uus suund nagu YouTube kuul
comments powered by Disqus