Galerii: Ketsifoto aktsiooni #hooligangirlsinsneakers tulemused

Kui Arno koolimajja jõudis, oli Instagram juba tuntud Eesti tüdrukute ketsifotosid täis! Ketsid ja sneakerculture on Hooligan Hamleti DNAs. Uue karbi lõhn on õhk, mida me hingame ja kanna-aluse õhkpadja bounce on rütm meie südames. Sellepärast on meil ülimalt heameel, et pooleldi huumoriga välja hõigatud aktsioon #hooliganchallenge ehk tossufoto väljakutse ägedatele ja andekatele Eesti tüdrukutele kukkus välja ooootamatult hästi! Suurem osa nimeliselt väljakutsututest reageeris ning suurem osa fotosid on kõik eraldi meie väljakutset silmas pidades tehtud. Mis saab selles halba olla, et tuntud tüdrukud leidsid aega oma kiires päevas teha meie üleskutsel pilte oma lahedatest ketsidest? Ei saagi. Kes ei tea, millest jutt käib siis siit saab aimu, millest asi alguse sai.

See ei ole mingi võistlus, see ei ole mingi reklaam. Mis kuradi see on siis? Asja mõte on, et pildi tegijatel ehk neil, meie lugejatel ehk teil ja tegelikult eriti meil endil oleks tore ja lõbus ning selle kõige käigus ka natuke propageerida ketside kandmist selles väikeses Ida-Euroopa riigis. Milleks seda propageerida vaja on? Et inimesed oleks vabamad ja vaataks elule natuke teistmoodi kui on traditsiooniline variant seda teha. Alati ei pea kõik pinges ja ametlik ja ebamugav olema. Forever young! Kandke tosse, elage endale, tehke sporti ja olge vabad. Eriti tüdrukud, keda tänapäev piirab iga reegli ja kohustusega kuidagi käituda ja olla.

Suur aitäh selles pisikeses aktsioonis osalemise eest Getter Jaani, Grete Paia, Alisa Tsitseronova, Kerli Kivilaan, Margaret, Helene Vetik ja Dj Curlykills.

Üleskutse kõigile maailma tüdrukutele: tehke pilte oma ketsidest ja hastäägige see #hooligangirlsinsneakers #hooliganchallenge ja varsti on meil Eestis olemas oma sneakerhead tüdrukud, kellega saab rääkida uuest Adidase reliisist ning kellega KOOS pead murda, millise disaineri kets väljaminnes jalga panna. Elagu “Hooligan girls in sneakers”!

Foto credit:
Alisa Tsitseronova – Zoo Production
Grete Paia – Mart Vares
Kerli Kivilaam – Hannes Rüütel
Helene Vetik – Anrike Piel
Margaret – Maanus Kullamaa

alisa-01curlykills-01Processed with VSCOcam with p5 presetgrete-paia-01grete-paia-02helene-01Processed with VSCOcam with g3 preset

 

comments powered by Disqus