Ketsipeade festival Sneakerness Cologne 2014

Tõelisele tossu huvilisele ei tule üritustesari Sneakerness kindlasti mingi üllatusena. Sneakerness levitab Euroopas seda ketsikultuuri oma üritustega juba tükk aega. Nüüd viimane leidis aset just Colognes, Saksamaal 11. – 12. oktoober, mida piltide järgi külastas päris palju nii noori kui ka vanemaid tossukultuuri austajaid. Lisaks on pandud kokku ka lühike tutvustav video, mis on päris hea vaibiga.

Sneakerness-i on juba muidu 2008. aastast korraldatud. Viimastel aastatel on ketsihuviliste kogunemine väga suureks paisunud ning laienetud on üle Euroopa. See aasta on külastatud juba Pariisi, Kölni, Zürichit ja ka näiteks meile vägagi lähedal asuvat Varssavit.

Kas leiduks ka Eestis huvilisi, et korraldada sarnaseid üritusi, kus inimesed tuleksid näitaksid oma kollektsioone, naudiksid head muusikat? Müüksid – vahetaksid jne? Andke märku endast!

Pildid via Sneakerness, SneakerFreaker

 

 

Täägid:

comments powered by Disqus