Michael Jordan’i tossude oksjon

Kui sa tunned, et sa oled tõeline Michael Jordani fänn või sa oled suuremat sorti kossupea, siis kõik järgnev info on täpselt sulle.

Nimelt pandi oksjonile Michale Jordani esimesed kossutossud, mis olid tehtud spetsiaalselt talle ehk Player’s exclusivesKui täpsem olla siis Converse toetas University of North Carolina’t ning jagas mängijatele ülikoolide värvides tosse. Arvatavasti kõik teavad lugu, kuidas mitte väga tuntud MJ 1982. aastal NCAA finaalis 15 sekundit enne mängu lõppu kindlustas oma jumper’iga  Tar Heelsidele võidu. Samal aastal Jordani poolt kantud Converse Pro Leather ketsid pandi ka oksjonile. Tossud on üle 30 aasta vanad, nii et küllalt kulnud, aga neil on ikkagi MJ autogramm peal, mis on kõige tähtsam.

Kui sul on 5001$ vaba raha, siis saad oma sõna kaasa rääkida oksjonil. Oksjon lõppeb 17. detsembril.

 

Täägid:

comments powered by Disqus