Nädala Instagram #9

Hooligan Hamlet valib aegajalt välja kõige retsima foto Instagramist. Mille alusel? Ma arvan, et me ei pea põhjendama. Miks? Sest Tallinnas ei põhjendata ega argumenteerita, bitch!
 

Selle nädala insta pilt of the week tuleb taaskord räppar Beebilõusta Instagrami kontolt. Mees varastas Eesti Hiphop Festival 2014 teisel päeval Metsakutsu LIVE ajal lava tagant ära sinna asetatud ekstra tossupaari. Varastatud tossupaariks osutus Air Jordan 6 “Infrared”. Õnneks andis ta need kohe ka tagasi. Tundub, et see oli armastus esimesest silmapilgust ja Beebilõust ei ole augusti lõpust saadik und saanud. Aga nüüd lõppude lõpuks on saabunud rahu ka tema õuele, sest nagu Instagrami pildilt võib järeldada – Air Jordan 6 on sisse kolinud, et jääda. Räpparid ja Air Jordanid käivad kokku nagu (sisesta siia midagi leidlikku) ning uudis Beebilõusta üle tulemisest tumedale poolele on hea nii mitmel levelil. Tere tulemast ja jätka samas vaimus!

Beebilõust Instagramis

beebilõust air jordan 6

comments powered by Disqus