5 paari tosse, mida kohe praegu The Goons veebipoest osta

Hooligan Hamlet teab, KUI keeruline on ketse otsida, leida ja lordjesuschrist – välja valida. Piiblit (ehk siis interneti) läbi lugemata tahaks ju ikkagi omada teistest kõvemat tossu. Worry no more! The Goons on üks eksklusiivsema ketsivalikuga veebipood Eestis. Korralik maiuspala nii kõikidele lifestyle- ja streetketsi meestele kui ka kõige kõvematele kossuässadele. Tegime valiku sinu eest ära ja panime kokku nimekirja ketsidest, mida tasuks kohe praegu ja nüüd (noh enne kui otsa saab) The Goons veebipoest osta.

 

01. Air Jordan 1 Retro High Carmelo Anthony

air jordan 1Osta kohe The Goons veebipoest
Hind: 139.95€

Air Jordan 1 ei saa mööda panna. See on 100% kindel asi. Respekt, skill, streetcred, chicks – kõik on garanteeritud, kui omad seda tõeliselt ilusat kuldset paari “Carmelo Anthony” Jordaneid. Nagu CA mängust näha võib, siis võibolla platsile nendega kohe minna ei tasu, aga tänaval lendled kõikide peade kohal nagu MJ omal ajal.

 

02. Air Jordan 7 Retro Remastered “French Blue”

air jordan 7Osta kohe The Goons veebipoest
Hind: 179.95€

Jordan Brandi uue Remastered suuna järgmine supppperkvaliteetne väljalase Air Jordan 7 Retro Remastered “French Blue”. Mis sa ise arvad, kellel on peol kõige kallimad jalatsid, kui sa selle paariga 24. veebruaril punasele vaibale Toomase kätt suruma astud? Võin mürki võtta (kui vastumürk on läheduses), et sinul!

 

03. Nike KD VII Easy Money

kd 7Osta kohe The Goons veebipoest
Hind: 134.95€

NBA korvpalliliiga MVP, Kevin Durant tutvustas suhteliselt alles oma uut ketsiliini Nike KD 7. Hulk ülimalt bängereid värvikombosid. The Goons veebipoes saadaval üks coolimaid nendest “Lihtne Raha” ehk “Easy Money”. Sa oled hustler, ise tehtud, pead lugu läbimõeldud jalatsitest – KD VII Easy Money on sinu toss, beibi.

 

04. Air Jordan 1 High Strap Bred

air jordan 1Osta kohe The Goons veebipoest
Hind: 109.95€

Pole ime, et see legendaarne siluett on meie nimekirjas kaks korda. Puna-musta värvikombo nendest kandis tänapäeva lastele kuulsaks mr Kanye West isiklikult. Ka sinu Kim Kardashian jalutab praegu kuskil Statoili bensiinijaamas. Otsib meest, kelle jalas oleks Air Jordan 1 High Strap Bred ketsid. Go get your girl, bro!

 

05. Air Jordan 4 Retro Remastered “Columbia” BG

air jordan 4Osta kohe The Goons veebipoest
Hind: 119.95€

Valentini päev tuleb! Parim kink oma kõige ilusamale bandita girlile on paar Air Jordan 4’sid. Sa tead, et ta tahab neid. Ta võibolla lihtsalt ei julge küsida, sest ta on harjunud, et sa viid talle need vastlakuklid nagu igal aastal. Üllata teda ja osta The Goons veebipoest talle tõeline eel-kihlasõrmus – naiste Air Jordan 4 “Columbia”