Püstol Tuuli Rand alias Windy Beach uus muusikavideo “Scared”

Däss some sexxxy bädäss shiieed yo! Kurat kui kaua ma olen tahtnud mingit artiklit selle lausega alustada ja lõpuks on mul see võimalus. Tahaks tänada jumalat, ema ja keldripoe müüat Lenat. Ok moving on! Rand kisub tuuliseks, sest laulja Tuuli Rand tuli välja värske alter egoga WINDY BEACH. Lugu „Scared“ on tema esimene singel ja valmis koostöös DJ ULAga. Minu esimene lõik artiklike kõlas nagu Sky Plus, mis on okei mingites ringkondades, aga ülejäänud tekst on tõsisem.

 

tuuli rand

 

Windy Beach teeb house’i sugemetega elektroonilist muusikat ning laulab noore naise vaatevinklist elule ja suhetele.

“Praegu salvestan juba stuudios järgmist lugu, mille produtseerib Jacks On Point. Loodetavasti jõuab ka see lähikuudel kuulajateni,” sõnas Tuuli Rand.

25aastane laulja alustas tööd WINDY BEACH’i loomiseks aastaid tagasi. Samal ajal on ta tegutsenud mitmetest kollektiivides. 2013. aastal osales Eesti Laulu konkursil Teele Viira ja DJ ULAga ning aasta hiljem ansambliga Vöörad. Köige hiljutisem koostöö on Cool D-ga möödunud nädalal ilmunud loos “Sinisilm.

“Olen kaua oma stiili otsinud ja tunnen, et leidsin löpuks õiged inimesed, kellega oma visiooni ellu viia. Mul on väga hea meel, et “Scared” inspireeris ULA-t, kes kohe sellele loole kuju andis ja ka Gita Siimpoega, kelle silma läbi sain täpselt sellise visuaali, mida olen ettekujutanud,” lisas Rand.

Loo saab tasuta alla laadida siit

Windy Beach Soundcloud
Windy Beach Facebook