Who the hell is Iti-Pätrik Järve?

Nonii. Me räägime seekord teemal Iti-Pätrik Järve. Hetkel tõusuteel olev fašiooni ja lifestyle blogija. Tõsist juttu rääkides, siis peab ennast väga loominguliseks inimeseks. Seega, siin see on. Let’s go!

hooligan7

“Pidevalt tahaksin midagi uut ja huvitavat proovida”

See nagu discgolf praegu, päris täpselt ei tea, mis see on, aga tahad proovida ning vaadata kuidas läheb. Selle näite põhjal saame super hästi kirjeldada ka Itit, aga 5 aastat tagasi ja blogimisega. Viis aastat tagasi algas see teekond, mis võtab hetkel aina suuremaid tuure juurde. Kindlasti saab ta meile kõigile suure hurraaga karjuda, et viimase viie aasta jooksul on toimunud tohutu areng. Enda stiili leidmine on raske, mitte ainult kossuvisetel, aga ka blogimisel ja üleüldse lifestylel. Samuti võttis see ka aega Itil.

Lisaks sellele, et endale kogukonda kasvatada, Iti peab oma pildikogumikku viimasest viiest aastast ülimalt tähtsaks. Kui mõelda, siis true dat, sest saad tulevikus seda korralikult ära kasutada.

hooligan3

“Kõige olulisem on iga päev teha vähemalt üks asi, mis viib lähemale eesmärkide täitmisele”

Pfff…Aitab sellest üldisest mulast, lähme algusesse. Mitte lapsepõlve, too deep. Tiinekas, see hea koht alustamiseks.

Nagu me kõik tiinekatena, käisime koolis, tegelesime mitme asjaga korraga. Ei teadnud päris täpselt, mida teha ja kuidas ainult ühele asjale keskenduda. Rapsid siin, rapsid seal. Iti oli loominguline juba siis – tegeles nii joonistamise kui ka laulmisega. Oi kuidas ta hakkab seda Genka “Kõik” remixi siis kaasa laulma (ja mitte seda Inese osa). Tahtis ka kooli lõpetada, sest soovis keskenduda asjadele, mis teda paelusid. Nüüd on aega ikkka megaaalt.

Back to 2011. Kui kõik sai illustreerimise kõrvalt alguse. Kooliplikana sai insipratsiooni blogi alustamiseks just teiselt poolt lahte. Soomlastest blogijatelt. Juba sel hetkel oli Iti peas kindel visioon, et tahab olla kuulus ja ennast suuremale rahvale näidata.

hooligan1

“Fun fact – käisin hiljuti reisil blogijaga, kelle tõttu ma üldse kunagi blogima hakkasin”

2012, uus aasta peal. Absoluutne kõrgus oli juba väikselt kõrgustesse minemas, aga polnud ikka päris see veel. Eesti maastikul olid juba blogijad tekkinud, aga Iti neid ei teadnud ning nendega väga kokku ei puutnud. Samas teda absoluutselt ei huvitanud see Eesti maastik, sest parimad asjad tulid tol ajal välismaalt. Nimelt jälle Soomest. Skaterboyzzzzzzz style. Sinna suunas hakkasid ka Iti mõtted ning ideed minema.

Jõuame aastasse 2013 ja Iti-Pätrik Järve hakkas täies hoos koostöödega pihta. Vahepeal minevikule pilku peale visates mõtleb ta, et kuradi hea näha kuidas ja mis suunas on areng toimunud nii stiilis kui maitses. Vanad blogipostitused jällegi annavad hea ülevaate, mis ja kuidas toimus. Mõelda vaid, eks meil kõigil toimub mingisugune areng, kui tegeleme asja kallal südamega. Aasta 2013 võib pidada mingil määral ta blogimises läbimurdeks. Iti jaoks andis iga uus koostöö motivatsiooni ning energiat atra edasi seada (loe: blogimisega hullu panna).

hooligan10

“Ma olen rahul, et alustasin blogimisega. See on aidanud luua minust selle inimese, kes ma olen praegu”

Aasta 2014. Peaaegu 2015. Peaaegu. Iti jaoks aga väga edukas aasta. Ühelt töökohalt teisele ning lõpuks H&M Visual Merchandiser-ks, mille ta sai ikka läbi raske kadalipu, mis koosnes mitmest töövestlusest. Lisaks peab õnnestunuks seda aastat just selle koha pealt, et sai fotograaf Silver Mikiveriga (meie jaoks juba oma poiss) Barcelonasse sõita. Seda reisi nimetab ta oma “esimesks blogireisiks”. Tol aastal veetis Iti aga Pärnus, suvepealinnas. Mõnusalt yolotas seal. Kui aasta hakkas lõpule jõudma, siis Iti jaoks oli Pärnu väikeseks jäämas, polnud enam midagi teha. Elu nõudis radikaalseid muudatusi ja muudatused tõid ta pealinna.

hooligan5

“Olen parasjagu tegemas asju, mida mulle väga meeldib teha”

2015. Eriti uute ja võimsate tuultega. Hah, üllatus üllatus, Iti jaoks on hetkeseisuga igapäevatöö üllatavalt huvitav ning vaheldusrikas. Blogimine on ilmselgelt sellel aastal prioriteediks ning Iti üritab ikka oma iga postitusega next level fašiooni blogger olla. See aasta on tegelikult juba hästi alanud ning vaikselt kerinud tema jaoks, sest jõudis oma “teisele blogireisile” teiste blogijatega Rooma. Oi oi oi oi. Kõik Hooligani fännid võivad hulluks minna, sest Nike hakkame aina rohkem nägema, sest sel aastal Iti-Pätrik Järve alustas just Nike-ga koostööd! Seega badidas ja puumad jäävad vist ikka tahaplaanile, ups.
Iti tahab järjest rohkem ikka see aasta erinevaid fotograafe oma blogija ellu haarata, sest nii on põnevam ning tema sõnul aitab see blogimisele kaasa!

2017. aastaks tahab Iti olla oma blogiga sealmaal, et ka ülejäänud maailm hoiab tema tegemistel hoolega silma peal. Igapäevatööks blogimine ja oma clothing line.

hooligan12

Daaaaaa. Aitab Itist nüüd. Räägime parem Iti-Pätrik Järve x Hooligan Hamlet. Mis tähendab, et ma pidin ka küsima, et mida ta arvab Hooligan Hamletist ja vastus tuli selline:

Arvan, et Hooligan on end tõestanud kui tõsiseltvõetavat kanalit sellise elustiili valdkonnas. Mulle meeldib teie (Georg, Felix, Rainer) hull pealehakkamine. Usun, et Hooliganiga tegelemine ülifun.

hooligan2

Hooligan on fun ja uus asi mu elus. Tahaksin Hooliganis näidata, kuidas ketsid ja capid saavad olla ka tsikkide seljas väga tuusad. Igatahes annaksin edasi ideid ja lahedaid emotsioone läbi enda piltide ja stiili.

Ning kohustuslik.

Itil on hea meel, sest

ma olen endale loonud sellise väljendusviisi. Mõtlen sellele iga päev ja ma tõesti armastan seda, sest kõik tegelikult ongi võimalik.

 

Iti tegemistele saab silma peal hoida siin:

ITI J BLOGI
INSTAGRAM
FACEBOOK