Hooligan Hamlet 1. aasta sünnipäev. Ei saa peatuda. Ei oska peatuda.

Can’t stop! Won’t stop! Nagu P.Diddy poppa daddy pop ütleks. Väike küünarnuki tants ka juurde. Me alustasime Hooligan Hamletit ametlikult täpselt aasta tagasi – 1. juulil 2014 läks meie portfolio veeb www.hooliganhamlet.com LIVE’i ja sellest hetkest läks LIVE’i ka meie online ajakiri Life X Hooligan Hamlet. Meil oli peas igasuguseid mõtteid ja neid tuleb iga Skype’i vestluse ja Facebooki jauramisega aina juurde ja juurde. Kõige selle fantaasiatulva keskel aga on meil kolmel – minul, Felixil ja Georgil – üks väga konkreetne ning selge unistus – teha kaasaaegne kodumaist hiphopi ja elustiili kajastav ajakiri, mis läheks korda ka inimestele, kes hiphopi ise juurde ei tooda. Esimese aastaga on stardipauk antud ja teekond on alanud.

 

uulits

 

uulits

 

uulits

 

uulits

 

uulits

 

uulits

 

uulits

 

uulits

 

1. juulil aasta tagasi, oli minu salalootus, et aasta pärast ei ole ma ainus, kes sellel Hooligan Hamleti platvormil oma tossu- ja Eesti hiphopi haigust välja elab. Lootsin, et aasta pärast on meid rohkem. Lootsin, et meie teemavalik muutub laiemaks kui järjekordne retro Jordani reliis või uus Fanta Stika mp3 Soundcloudis. Ja täna saab jalaga plekktünni togides kopsud puhtaks karjuda, et täpselt nii on see ka läinud.

 

Meie unistus on teha kaasaaegselt kodumaist hiphopi ja elustiili kajastavat ajakirja, mis läheks korda ka inimestele, kes hiphopi ise juurde ei tooda.

 

Meid on rohkem kui aasta tagasi, meil on rohkem lugejaid kui kunagi varem, meil on artikleid tänavatantsust Eesti moedisaineriteni Londonis. Meil on tahe, meil on kirg ja meil on tiim. Meie kurss on üles ja meie hoog on kasvav. Meil on laual suured diilid ja Baltikumi mastaabis kokkulepped. Asi on fakin tõsine!

Kõikide nende heade uudiste valguses korraldasime värske Hooligan Hamleti meeskonnaga meie päris esimese kohtumise. Me tegime seda kogu vabariigi kõige Hooligan Hamletimas söögikohas – Uulits. Tõeline tänavagurmeee, poisid ja tüdrukud!

 

uulits

 

uulits

 

uulits

 

uulits

 

uulits

 

Koht asub Kadaka pst Selverist üle tee ja on väga aus. Tooraine on ALATI värske ja pihv on päris. Täpselt nagu meil siin uulitsatel asi käib. Shit is real, son! Beebilõusta uus lugu “Uulitsageenid” sobiks superhästi selle koha hümniks. Panime hängist kokku jube mõnusa meeleolu klipi. Tsek that shit out, bro:

 

 

Kokkuvõttes võib öelda, et meie esimene aasta Hooligan Hamletit on möödunud lootuspäraselt edukalt. Hoog on üles tallatud ja märk on maha pandud. Meiega peate arvestama. Like’ge meie Facebooki lehte ja lugege meie ajakirja. Suuretõenäosega saab aasta pärast siia üleskutsete nimekirja lisada veel kaks suurt asja. Mis need olema saavad? Hoidke silm peal ja saate teada.

Kohtume sinuga ikka igapäevaselt, eks?

Lugupidamisega,

Anton, Iti, Sten, Mikk, Kris, Silver, Kristina, Laura, Johanna, Asko, Helina, Anneliis, Raik, Georg, Felix ja Rainer.

 

comments powered by Disqus